Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: - Lakihegy FM107
Naptár ikon
2020. január 18. szombat Piroska napja van.
A lehetőség adott!
Elválasztó
Hírek » Szigetszentmiklós » A lehetőség adott!
Elválasztó

Mammográfiás szűrésre várják a szigetszentmiklósi nőket.

A Szakorvosi Rendelőintézetben zajlik a vizsgálat augusztus 12. és szeptember 2. között. Az idejében felismert melldaganat gyógyítható, ezért célszerű élni a korai felismerés eszközeivel. Az emlőrák kezelése általában annál hatékonyabb, minél korábban ismerik fel a daganatot. Azok a Szigetszentmiklóson lakó 45-65 éves nők, akik utolsó mammográfiás vizsgálata óta eltelt 2 év, meghívólevelet kapnak a szűrésre. Az ilyen betegségek esetén minden egyes nap fontos tényező lehet a gyógyítás hatékonyságát tekintve - ezt Hargitai Róbert, a Szigetszentmiklósi Háziorvosi Szolgálat vezetője mondta. A háziorvos szerint rendszeresen időt kell szánni a szűrővizsgálatokra. Nem szabad, hogy az első negatív lehet megnyugtassa a pácienst, aminek egyik következménye lehet, hogy évekig nem megy el újabb szűrővizsgálatra.

Mp3: 
Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Ercsiben épülő új gyárába jó műszaki érzékkel rendelkező ügyes kezű gépkezelőket keres, 3 műszakos munkarendbe. Kiváló bérezés, fix havi juttatások, a munkába járás megoldásának biztosítása.

Betanulás Budapesten, a munkavégzés helye a későbbiekben Ercsi.

Önéletrajzát a hr@parafix.hu e-mail-címre várjuk!

Telefon: +36-20-626-6654

E-mail: info@nanooksiiskola.hu

Csepel: 21. ker II. Rákóczi F út 232

Várunk Téged is a Levendula és Kert Cukrászdában, vadonatúj, családias környezettel Szigetszentmiklóson a Dr. Lengyel Lajos utca 29. szám alatt.

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink