Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: - Lakihegy FM107
Naptár ikon
2020. január 18. szombat Piroska napja van.
A legjobb csokoládé
Elválasztó
Hírek » Szigetszentmiklós » A legjobb csokoládé
Elválasztó

Világelső bonbon. 

A szigetszentmiklósi Sweetic Csokoládé Manufaktúra a londoni székhelyű gasztronómiai világversenyen, a  Great Taste Awards 2019-en kapta meg a legjobbaknak járó elismerést. A manufaktúra az elmúlt évek során sorra nyerte a díjakat. Eddig 3 különféle világversenyről összesen 23 díjjal tértek haza. A dobogó legfelső fokára azonban a Great Taste Awards idei versenyén állhattak először. A megmérettetésen három bonbont indítottak, melyből kettő kapott elismerést. A maximális három csillagot, így világviszonylatban is a legjobb helyezést a piros gyümölcs, ibolya, pisztácia ízesítésű beriolett bonbon kapta. Zala Judit csokoládémester a Lakihegy Rádiónak elmondta, hogy a kombináció már korábban megfogalmazódott, és az ibolya használata tette igazán exkluzívvá az édességet. 
A Sweetic Csokoládé Manufaktúra családi vállalkozás, 2013-ban alakult azzal a szándékkal, hogy kiváló minőségű és egyedi kivitelű csokoládékat és bonbonokat készítsenek. Zala Viktor tulajdonos kiemelte, hogy a szakmai sikerek után szeretnének terjeszkedni is a céggel. 

Mp3: 
Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Ercsiben épülő új gyárába jó műszaki érzékkel rendelkező ügyes kezű gépkezelőket keres, 3 műszakos munkarendbe. Kiváló bérezés, fix havi juttatások, a munkába járás megoldásának biztosítása.

Betanulás Budapesten, a munkavégzés helye a későbbiekben Ercsi.

Önéletrajzát a hr@parafix.hu e-mail-címre várjuk!

Várunk Téged is a Levendula és Kert Cukrászdában, vadonatúj, családias környezettel Szigetszentmiklóson a Dr. Lengyel Lajos utca 29. szám alatt.

Telefon: +36-20-626-6654

E-mail: info@nanooksiiskola.hu

Csepel: 21. ker II. Rákóczi F út 232

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink