Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2020. augusztus 10. hétfő Lörinc napja van.
Logo
Műsor ikon
MOST ADÁSBAN: Mozaik ismétlés Lakihegy Rádió
A legjobb csokoládé
Elválasztó
Hírek » Szigetszentmiklós » A legjobb csokoládé
Elválasztó

Világelső bonbon. 

A szigetszentmiklósi Sweetic Csokoládé Manufaktúra a londoni székhelyű gasztronómiai világversenyen, a  Great Taste Awards 2019-en kapta meg a legjobbaknak járó elismerést. A manufaktúra az elmúlt évek során sorra nyerte a díjakat. Eddig 3 különféle világversenyről összesen 23 díjjal tértek haza. A dobogó legfelső fokára azonban a Great Taste Awards idei versenyén állhattak először. A megmérettetésen három bonbont indítottak, melyből kettő kapott elismerést. A maximális három csillagot, így világviszonylatban is a legjobb helyezést a piros gyümölcs, ibolya, pisztácia ízesítésű beriolett bonbon kapta. Zala Judit csokoládémester a Lakihegy Rádiónak elmondta, hogy a kombináció már korábban megfogalmazódott, és az ibolya használata tette igazán exkluzívvá az édességet. 
A Sweetic Csokoládé Manufaktúra családi vállalkozás, 2013-ban alakult azzal a szándékkal, hogy kiváló minőségű és egyedi kivitelű csokoládékat és bonbonokat készítsenek. Zala Viktor tulajdonos kiemelte, hogy a szakmai sikerek után szeretnének terjeszkedni is a céggel. 

Mp3: 
Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Cím: Halásztelek, II. Rákóczi Ferenc út 104, 2314

A’la carte éttermünkben megtalálja a húsmentes ételeket, halételeket, kétszemélyes tálakat, és a desszert különlegességek mellett a pizzák is helyet kapnak.
Tökölön az Airport Ipari Parkban.
 

Tököl; Mester utca 94.

Telefonszám:0630-917-97-17

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink