Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: PASO / Deniz - Az én utam
Naptár ikon
2021. május 17. hétfő Paszkál napja van.
A legjobb csokoládé
Elválasztó
Hírek » Szigetszentmiklós » A legjobb csokoládé
Elválasztó

Világelső bonbon. 

A szigetszentmiklósi Sweetic Csokoládé Manufaktúra a londoni székhelyű gasztronómiai világversenyen, a  Great Taste Awards 2019-en kapta meg a legjobbaknak járó elismerést. A manufaktúra az elmúlt évek során sorra nyerte a díjakat. Eddig 3 különféle világversenyről összesen 23 díjjal tértek haza. A dobogó legfelső fokára azonban a Great Taste Awards idei versenyén állhattak először. A megmérettetésen három bonbont indítottak, melyből kettő kapott elismerést. A maximális három csillagot, így világviszonylatban is a legjobb helyezést a piros gyümölcs, ibolya, pisztácia ízesítésű beriolett bonbon kapta. Zala Judit csokoládémester a Lakihegy Rádiónak elmondta, hogy a kombináció már korábban megfogalmazódott, és az ibolya használata tette igazán exkluzívvá az édességet. 
A Sweetic Csokoládé Manufaktúra családi vállalkozás, 2013-ban alakult azzal a szándékkal, hogy kiváló minőségű és egyedi kivitelű csokoládékat és bonbonokat készítsenek. Zala Viktor tulajdonos kiemelte, hogy a szakmai sikerek után szeretnének terjeszkedni is a céggel. 

Mp3: 
Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Térjen be hozzánk és kóstolja meg rabul ejtő ízeinket!
Kimagasló hús minőséggel! Taksony Fő út 30; a focipályával szemben! Telefonszámunk: 06 24 663-006
Könnyű parkolási lehetőséggel…

100% pénzvisszafizetési garancia minden termékünkre! Szigetszentmiklóson, az Ifjúság útja 1. szám alatt.

Több ezer minőségi kézimunka alapanyag  olcsón, raktárról. Válogass termékeink közül online, vagy személyesen az új taksonyi üzletünkbe! 

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink