Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. április 25. csütörtök Márk napja van.
Leekens az új kapitány
Elválasztó
Hírek » Sport » Leekens az új kapitány
Elválasztó

A Lakihegyi Rádió sporthírei röviden.
 

A belga Georges Leekens lesz a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya - jelentette be a Magyar Labdarúgó Szövetség. A 68 éves szakember játékosként ötször nyert belga bajnoki címet, volt belga kupagyőztes, tagja volt hazája válogatottjának. Edzőként Belgiumban klubcsapataival nyert bajnokságot és kupát is. Kétszer volt a belga válogatott szövetségi kapitánya. Legutóbb az algériai válogatottat irányította. Ahogy azt már korábban bejelentették, a következő két barátságos mérkőzésen, a Luxemburg elleni idegenbelin, valamint a Costa Rica elleni hazain ideiglenes megbízatással Szélesi Zoltán irányítja majd a nemzeti csapatot, Georges Leekens ez után veszi át az irányítást.
A magyar tenisz nagy hete volt a legutóbbi. Fucsovics Márton a selejtezőből indulva a bázeli ATP500-as tornán – pályafutása során először – a negyeddöntőig menetelt, ahol aztán csak óriási csatában kapott ki az akkor még világranglista-4. horvát Marin Cilictől. Fucsovics Márton élete legjobb eredményével a 84. helyre jött fel a férfiaknál, a legjobb százban övé a legnagyobb előrelépés. Babos Tímea, aki első magyar női teniszezőként világbajnok lett párosban, öt helyet javítva már a 7. helyen áll a pároslistán.
Huszonhat magyar érem született a bukaresti kempo Európa-bajnokságon. A szövetség tájékoztatása szerint a küldöttség mind a 11 tagja dobogóra állt az Eb-n, és a magyarok végül 15 arany-, öt ezüst- és hat bronzéremmel zártak. A bajnokok közül Ódor Lili, Lacza Ábel és Szabó Tibor Benedek megvédte a 2015-ben, Budapesten szerzett címét.
kép: mti.hu

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Térségünkben számtalan kedvező ajánlattal várja a lakosságot a PR-TELECOM.

Cím: 2315 Szigethalom, Mű út 3.

Honlap: https://pr.hu/

PR-TELECOM. Tévé, internet, telefon.

Társaságunkat az Xtaxit azért hoztuk létre, hogy a Szigetszentmiklóson és a környező településeken élőknek, illetve a térségben üzemelő vállalkozásoknak nyújtsunk segítséget egy megbízható, korrekt és színvonalas taxi szolgáltatással. Az Xtaxi csapatával kényelmesen, biztonságosan és pontosan érheti el Ön is az úticélját.

Vegye igénybe szolgáltatásunkat és tapasztalja meg Ön is, hogy nálunk az utasok igényei és elégedettsége a legfontosabb!

https://www.xtaxi.hu/

Sárosi Optika Szigetszentmiklóson, a Losonczi utca 1-ben, és Ráckevén, a Kossuth Lajos utca 11. szám alatt. Telefonszám: 06/24 467-179

Sárosi Optika - Láss Többet a világból!

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink