Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Nicky Jam - Hasta el amanecer
Naptár ikon
2020. május 25. hétfő Orbán napja van.
Látni és Látszani
Elválasztó
Hírek » Szigetszentmiklós » Látni és Látszani
Elválasztó

Ideje felkészülni a téli hónapokra! 

Az Országos Rendőr-főkapitányság és az Országos Balesetmegelőzési Bizottság idén is meghirdette a Látni és Látszani kampányt. A tél közeledtével ugyanis megváltoznak a látási- és útviszonyok, erre hívják fel a figyelmet - mondta a Lakihegy Rádiónak Nádházi Brigitta,  a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Balestmegelőzési Csoportvezetője. Ebből az alkalomból lehetőséget biztosítanak a lakosoknak arra, hogy a járművek mellett saját magukat is felkészítsék a téli közlekedésre - tette hozzá.
A gépjármű-tulajdonosok az akcióban részt vevő szervizekben december 15-ig átvizsgáltathatják gépjárművük műszaki állapotát - emelte ki a csoportvezető, kitérve arra, hogy az autók külsejének tisztán tartása is fontos tényező a balesetmentes közlekedés érdekében.

Mp3: 
Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Minden nap friss zöldség és gyümölcs a Magyar termelők viszonteladójától? A VITAMIN SZIGETTŐL!!!!!!!! Szigetszentmiklóson, a Csepeli úton! Minden nap reggel 6-tól Este 10-ig!!!

Szigetszentmiklóson a Tököl út 26 szám alatt! A Vendéglőről további hasznos információt kaphaszt a Fecebook/Alföld Íze Vendéglő oldalunkon.

Cím: Halásztelek, II. Rákóczi Ferenc út 104, 2314

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink