Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Justin Bieber - Sorry
Naptár ikon
2020. november 28. szombat Stefánia napja van.
Láthatóvá váltak a közlekedési táblák
Elválasztó
Hírek » Halásztelek » Láthatóvá váltak a közlekedési táblák
Elválasztó

Biztonságosabb a közlekedés. 

Ritkították azoknak a fáknak az ágait Halásztelken, amelyek eltakarták a közlekedési táblákat. A városfejlesztési cég a települést végigjárva tették láthatóvá azokat a táblákat, amelyek a csomópontokban, a növényzet növekedése miatt az utóbbi időszakban láthatatlanná váltak a közlekedők számára. A munkálatok a város teljes területét érintették, de elsősorban a lakótelepi részen adtak feladatokat a cég szakembereinek. A HATE Kft.-vel kapcsolatos információ, hogy a cég felvételt hirdetett: építőipari szakmával és B kategóriás jogosítvánnyal rendelkező kollégát keresnek, város- és épületüzemeltetési, illetve karbantartási feladatok ellátására. A munkára kizárólag elektronikus módon, fényképes önéletrajz elküldésével lehet jelentkezni az acs.gusztav@halasztelek.hu címen.

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Sárosi Optika Szigetszentmiklóson, a Losonczi utca 1-ben, és Ráckevén, a Kossuth Lajos utca 11. szám alatt. Telefonszám: 06/24 467-179

Szigetszentmiklóson a Tököl út 26 szám alatt! A Vendéglőről további hasznos információt kaphaszt a facebook.com/Sunny-Ételbár oldalukon.

1238, Budapest, Szentlőrinci út

+36 1 421 8100

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink