Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. március 28. csütörtök Hajnalka napja van.
Kupagyőztes a Győr
Elválasztó
Hírek » Sport » Kupagyőztes a Győr
Elválasztó

A Lakihegy Rádió sporthírei röviden.

A Győri Audi ETO KC 13. alkalommal nyerte meg a női kézilabda Magyar Kupát, mivel 27-23-ra legyőzte az Érd HC csapatát a vasárnap délutáni döntőben, a Papp László Budapest Sportarénában.
A Telekom Veszprém után a MOL-Pick Szeged is kiesett a férfi kézilabda Bajnokok Ligájából, mert ugyan 28-27-re legyőzte a német THW Kiel csapatát a negyeddöntőbe jutásért rendezett párharc vasárnapi, hazai visszavágóján, de összesítésben 56-50-re alulmaradt. Legutóbb 2012-ben fordult elő, hogy egyetlen magyar csapat sem volt a nyolc között a férfi BL-ben.
Juhász Adrienn aranyérmet szerzett a 22 éven aluli ökölvívók romániai Európa-bajnokságán, a plusz 81 kilósok kategóriájában, miután a döntőben román ellenfelét győzte le. Juhász aranya mellett még két bronzérem került a magyar női válogatott gyűjteményébe a 19-22 évesek kontinensviadalán: Viglási Alexandra az 51, Tar Flóra pedig az 57 kg-ban végzett harmadikként.
Három bronzérmet szereztek a magyarok Veronában a kadet és junior vívó-világbajnokság tegnapi nyitónapján. Nagy Kinga, Borsody Emma és Koch Máté is a junior párbajtőrözők versenyében lett harmadik.
Magát Krisztina a szakítás aranya után lökésben és összetettben ezüstérmes lett a nők vasárnapi plusz 90 kilogrammos versenyében a bukaresti súlyemelő Európa-bajnokságon. Nagy Péter pedig a szakítás után összetettben is bronzérmes lett a férfiak vasárnapi plusz 105 kilogrammos versenyében, míg lökésben negyedikként zárt.
Az Eger nyolc góllal, 7-15-re nyert a spanyol Sabadell vendégeként a férfi vízilabda Bajnokok Ligája csoportkörének vasárnapi játéknapján, így biztosította a helyét a nyolcas döntőben.
kép: MTI

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Társaságunkat az Xtaxit azért hoztuk létre, hogy a Szigetszentmiklóson és a környező településeken élőknek, illetve a térségben üzemelő vállalkozásoknak nyújtsunk segítséget egy megbízható, korrekt és színvonalas taxi szolgáltatással. Az Xtaxi csapatával kényelmesen, biztonságosan és pontosan érheti el Ön is az úticélját.

Vegye igénybe szolgáltatásunkat és tapasztalja meg Ön is, hogy nálunk az utasok igényei és elégedettsége a legfontosabb!

https://www.xtaxi.hu/

Térségünkben számtalan kedvező ajánlattal várja a lakosságot a PR-TELECOM.

Cím: 2315 Szigethalom, Mű út 3.

Honlap: https://pr.hu/

PR-TELECOM. Tévé, internet, telefon.

Delikát Húsáruház és Pecsenyéző Szigetszentmiklós Gyártelepen (a Lordok háza oldalában) található. Tulajdonosa nagy odafigyeléssel és munkával egy már meglévő üzletet próbált európai színvonalúvá és moderné varázsolni mindezt úgy, hogy csak és kizárólag prémium minőségű termékekkel , friss magyar termelői húsokkal tudjon szolgálni vásárlóinak.A hozzánk érkezőket egy patinásan felújított épület, valamint egy ízlésesen berendezett üzlettér fogad, előzékeny és udvarias kiszolgálással.

Húsáruk tekintetében is teljes a palettánk, kizárólag friss Magyar termelői húsokat forgalmazunk. Sertés, marha, birka és egyes baromfi húsokon kívül széles választékú friss hentesáruval várjuk vevőinket. Boltunkban hagyományos érlelésű és füstölésű kézműves termékek mellett delikát termékek, tej termékek és pecsenye ételek is találhatók. Pecsenyézőnkben minden nap friss sültekkel, hurkával, kolbásszal, salátákkal, desszertekkel, üdítőkkel, kávéval, hideg és meleg szendvicsekkel és reggelivel várjuk minden kedves vásárlónkat!

Lépést tartunk a technika fejlődésével is, ezért aktuális igényét, rendelését leadhatja nálunk telefonon!

https://delikathusaruhaz.hu/

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink