Üdvözöljük a Lakihegy Rádió weboldalán!

Ma 2018. május. 25. péntek van, Orbán napja.


Kubalára emlékeztek

2017, május 9 - 18:20

A Lakihegy Rádió sporthírei röviden. 

Sima nyert az NB2 Nyugat csoportjában bajnoki címre törő Szigetszentmiklós-ARTIFEX futsal csapata a Csepel ellen. A 6-0-ás diadal azt jelenti, hogy már csak egy mérkőzésre vannak a miklósiak a hőn áhított első helytől. Haffner György, a hazai gárda vezetőedzője úgy érzi, közönségcsalogató játékkal arattak egyértelmű győzelmet, amire büszkék lehetnek. 

Magyar klasszisra emlékeztek Barcelonában. A spanyol királyi palotában Kubala László tevékenységét megköszönte Katalónia sportért felelős főtitkára és az FC Barcelona igazgatótanácsának tagja is. Elhangzott, hogy Kubala, a Barca magyar játékosa, és a spanyol labdarúgó válogatott leghosszabb ideig regnáló szövetségi kapitánya hatvan éves kora után is szenvedélyesen élt a testmozgásnak, mely példaértékű és motiváló lehet a jelenleg aktív sportolók számára is. A 2002-ben elhunyt focistáról még életében film készült, a szurkolók pedig a csapat történetének legjobb játékosává választottak. 

  • Visszavonul a 20 éve légióskodó magyar kapus. A szezon végén befejezi pályafutását Sáfár Szabolcs, az osztrák harmadosztályú SC Ritzing magyar kapusa - értesült a nemzeti Sport Online. A 42 éves focista elárulta, a meccsek utáni regeneráció egyre több időt vesz igénybe, egészségesnek tartja magát, de ennek ellenére a nyáron befejezi a pályafutását. 
Kép forrása: FourFourTwo.hu

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!