Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Lost Frequencies - Are You With Me
Naptár ikon
2020. április 01. szerda Hugó napja van.
Középpontban a biztonság
Elválasztó
Hírek » Százhalombatta » Középpontban a biztonság
Elválasztó

Vagyonvédelmi tanácsok időseknek.

 

Több helyszínen tartott vagyonvédelmi roadshowt a nyugdíjasok részére az Érdi Rendőrkapitányság a közel múltban. A sorozat Százhalombattán a Barátság Kulturális Központban folytatódott. A fő téma az idős korosztályt különösen veszélyeztető trükkös csalások felismerése és megelőzése volt – tájékoztatott Szatmáriné Berczi Dolóresz rendőrszázados. Kiemelte, hogy sokszor előzetes értesítés nélkül érkeznek a csalók, akik hivatalos minőségben, szolgáltatóként mutatkoznak be. Visszatérő trükk, hogy álpostásként hamis bankjegyeket adnak át, és visszajárót kérnek. Elfogták azokat az „unokázós” csalókat, akik Százhalombattán és térségében tevékenykedtek. Módszerük, hogy pénzt kérnek, arra hivatkozva, hogy így akarják segíteni a veszélybe került unokát. Szatmáriné Berczi Dolóresz elmondta azt is, hogy a rendőrség önvédelmi és elsősegélynyújtó képzést is tervez a jövőben az idősek számára, illetve, hogy új parancsnoka van a százhalombattai rendőrőrsnek Bátyi László őrnagy személyében.

Mp3: 
Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Telefon: +36-20-626-6654

E-mail: info@nanooksiiskola.hu

Csepel: 21. ker II. Rákóczi F út 232

Várunk Téged is a Levendula és Kert Cukrászdában, vadonatúj, családias környezettel Szigetszentmiklóson a Dr. Lengyel Lajos utca 29. szám alatt.

Ercsiben épülő új gyárába jó műszaki érzékkel rendelkező ügyes kezű gépkezelőket keres, 3 műszakos munkarendbe. Kiváló bérezés, fix havi juttatások, a munkába járás megoldásának biztosítása.

Betanulás Budapesten, a munkavégzés helye a későbbiekben Ercsi.

Önéletrajzát a hr@parafix.hu e-mail-címre várjuk!

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink