Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2020. szeptember 21. hétfő Máté napja van.
Kötelező eboltás lesz Halásztelken
Elválasztó
Hírek » Halásztelek » Kötelező eboltás lesz Halásztelken
Elválasztó

Nem szabad kihagyni. 

Egy nap alatt, három helyszínen lesz kötelező eboltás Halásztelken. Június 20-án szombaton 10 és 12 óra között a Temető parkolójában, 12.30 és 14 óra között a Katona József utca-Arany János utca sarkán, majd 14.30 és 16 óra között a Németh Ferenc Sportcentrum előtt jelentkezhetnek kutyáikkal a tulajdonosok a kötelező oltásért. Az eboltás díja 4500 forint, ami tartalmazza a féreghajtó árát is. A gazdáknak magukkal kell vinniük az eboltási kiskönyvet, amelybe bejegyzik az idei oltásra vonatkozó adatokat. A veszettség elleni oltás minden évben kötelező. Az eboltást végző dr. Guba Sándor állatorvos külön jelzés esetében vállalja, hogy háznál is beoltja a kutyákat, de erről a szakemberrel külön kell egyeztetni.

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

A ráckevei Aqua Land termál és élményfürdő, valamint szabadtéri strand és csúszdapark szolgáltatásai kikapcsolódásra invitálják a család minden tagját.

További információkért látogasson el honlapunkra, vagy kövessen közösségi oldalunkon.

Sárosi Optika Szigetszentmiklóson, a Losonczi utca 1-ben, és Ráckevén, a Kossuth Lajos utca 11. szám alatt. Telefonszám: 06/24 467-179

Minden nap friss zöldség és gyümölcs a Magyar termelők viszonteladójától? A VITAMIN SZIGETTŐL!!!!!!!! Szigetszentmiklóson, a Csepeli úton! Minden nap reggel 6-tól Este 10-ig!!!

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink