Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. április 19. péntek Emma napja van.
Köszönet az áldozatos munkáért
Elválasztó
Hírek » Százhalombatta » Köszönet az áldozatos munkáért
Elválasztó

Átadták a Szociális Munkáért Oklevelet.

Polgárné Varga Erzsébet, a Városi Családsegítő és Gondozási Központ gyermekjóléti szolgálatának családgondozó munkatársa kapta az idei Szociális Munkáért Elismerő Oklevelet Százhalombattá. Az önkormányzat kilencedik alkalommal ítélte oda az elismerést a Szociális Munka Napja alkalmából.
A kulturális központban rendezett ünnepségen Vezér Mihály polgármester kiemelte: nagyon sok név került szóba az idei döntéshozatal során, ami azt jelenti, hogy számos kiváló szakember tevékenykedik a városban a szociális szférában. Nem tudjuk, meddig tart a társadalom elszegényedése, és nem is dolgunk ítélkezni embertársaink felett. A segítségért kinyúló kezet meg kell ragadni, és köszönet, hála illeti azokat, akik ezt nemcsak szavakkal, hanem tettekkel, hivatásként vállalják.
Polgárné Varga Erzsébet 26 éve tevékenykedik a gyermekvédelem területén, és 16 éve a VCSGK munkatársa. Feladatai közé tartozik a bajba jutott családok támogatása, a gyerekek helyzetének javítása, kapcsolattartás az érintett intézményekkel, programok szervezése, tanácsadás. Mint mondta, a sok sikertelenség miatt számos kollégája idő előtt elhagyja a pályát, a kevés sikernek azonban óriási megtartó ereje van, ezeknek köszönhető az ő újból és újból megújuló motivációja. Nem alkalmazkodott a mai felgyorsult világhoz, amelyben egy-egy probléma megoldása után továbblépnek a szociális munkások. Az elmélyült, szoros és évekig tartó kapcsolattartást tartja a családgondozás alapjának.
Oklevelét, ajándékcsomagját és virágcsokrát Vezér Mihálytól, Sinka László alpolgármestertől és Török Sándortól, a szociális bizottság elnökétől vette át.
 Török Sándor pohárköszöntőjében kiemelte: nagyon időszerű, hogy javuljon a szociális szférában dolgozók anyagi és erkölcsi megbecsülése. Fontosnak tartja az életpályamodell bevezetését, mert ezt a munkát "megtanulni kevés, erre születni kell." A díjazottat úgy jellemezte: "megfogom és viszem" típus, az intézmény sokasodó feladatai kapcsán pedig úgy fogalmazott, sajnos egyre több esetben "családhelyettesítő" központról kellene beszélni.

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Térségünkben számtalan kedvező ajánlattal várja a lakosságot a PR-TELECOM.

Cím: 2315 Szigethalom, Mű út 3.

Honlap: https://pr.hu/

PR-TELECOM. Tévé, internet, telefon.

Társaságunkat az Xtaxit azért hoztuk létre, hogy a Szigetszentmiklóson és a környező településeken élőknek, illetve a térségben üzemelő vállalkozásoknak nyújtsunk segítséget egy megbízható, korrekt és színvonalas taxi szolgáltatással. Az Xtaxi csapatával kényelmesen, biztonságosan és pontosan érheti el Ön is az úticélját.

Vegye igénybe szolgáltatásunkat és tapasztalja meg Ön is, hogy nálunk az utasok igényei és elégedettsége a legfontosabb!

https://www.xtaxi.hu/

Nem kell Olaszországig menned a hamisítatlan itáliai ízekért!

Kóstold meg Te is az ételeiket, házhozszállítással vagy elvitellel!  

facebook.com/MisiKemencéjePizza

https://misikemenceje.hu/

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink