Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Lost Frequencies/Zonderling - Crazy
Naptár ikon
2020. március 30. hétfő Auguszta napja van.
Kórházi karanténban
Elválasztó
Hírek » Szigetszentmiklós » Kórházi karanténban
Elválasztó

Megfigyelés alatt van a fiatal pár.

A Lakihegy Rádió reggeli műsorában mesélt a koronavírus-fertőzéséről egy Ausztriában dolgozó szigetszentmiklósi férfi. A szomszédos országban uralkodó állapotok miatt ő és barátnője elhagyta a falut, ahol korábban dolgoztak. Kivizsgálás céljából - egyéb betegség miatt - elmentek egy közeli központi tiroli kórházba, de onnan elküldték őket, amikor megtudták, hogy fertőzött területről érkeztek. A férfi azt is elárulta, hogy ezt követően kőszegi házukba érkeztek, ahonnan elmentek a legközelebbi ausztriai kórházba is. Ott bebizonyosodott, hogy a panaszaik nem voltak alaptalanok, elkapták mindketten a vírust. Ezt követően kerültek a szombathelyi kórházba, ahol napok óta megfigyelés alatt tartják őket. Mint azt a beteg a Lakihegy Rádiónak is elmesélte: nem voltak típusos tüneteik, láz és köhögés sem jelentkezett náluk, mindössze hátfájdalmaik voltak. A neve elhallgatását kérő férfi azt is elárulta, hogy jelenleg nincs arra lehetőség, hogy otthon lábadozzanak és hatósági házi karanténban vészeljék át ezeket a napokat.

 

Kép forrása: https://abcnews.go.com/

Mp3: 
Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Telefon: +36-20-626-6654

E-mail: info@nanooksiiskola.hu

Csepel: 21. ker II. Rákóczi F út 232

Ercsiben épülő új gyárába jó műszaki érzékkel rendelkező ügyes kezű gépkezelőket keres, 3 műszakos munkarendbe. Kiváló bérezés, fix havi juttatások, a munkába járás megoldásának biztosítása.

Betanulás Budapesten, a munkavégzés helye a későbbiekben Ercsi.

Önéletrajzát a hr@parafix.hu e-mail-címre várjuk!

Várunk Téged is a Levendula és Kert Cukrászdában, vadonatúj, családias környezettel Szigetszentmiklóson a Dr. Lengyel Lajos utca 29. szám alatt.

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink