Üdvözöljük a Lakihegy Rádió weboldalán!

Ma 2018. május. 25. péntek van, Orbán napja.


Kolonics sétány

2017, május 11 - 17:40

A Lakihegy Rádió sporthírei röviden. 

Egy döntetlen is elég a Szigetszentmiklós-ARTIFEX futsal csapatának pénteken a 5 Stars SE ellen, hogy megnyerje az NB2 Nyugat csoportját. A felsőházi rájátszás utolsó fordulójába a bajnokesélyes miklósi gárda 21 órakor kezd majd Törökbálinton. Haffner György vezetőedző elmondta, úgy készülnek a legkönnyebb ellenfélnek számító 5 Stars ellen is, mintha a legnagyobb riválisuk, a BME ellen készülnének. 

Újabb, a következő olimpiai ciklusra szóló stratégiai együttműködési szerződést írt alá a Magyar Olimpiai Bizottság és a Coop. Az üzletlánc 21 éve tartó támogatása hat nyári és öt téli olimpiai ciklust ölel fel - mondta Kulcsár Krisztián, a MOB elnöke, hozzátéve: az újabb négy évre szóló szövetség azt jelenti, hogy továbbra is lehetőség lesz az eddigiekhez hasonló színvonalon nevelni az utánpótlást, és sikeresen felkészíteni az olimpiai csapatot - számolt be az MTI.  

Közterületet neveznek el Kolonics Györgyről. A Fővárosi Közgyűlés a 2008-ban tragikus hirtelenséggel elhunyt Kolonics Györgyről nevezi el a Kis-Duna parti sétányt, ahol bronzszobrot is emelnek a kétszeres olimpiai és tizenötszörös világbajnok kenus emlékére - számolt be róla a Magyar Kajak-kenu Szövetség. Mint azt a közösségi oldalukon írták Kolonics György emléke nem halványulhat el.

 

Kép forrása: 

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!