Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. április 20. szombat Konrád, Tivadar napja van.
Logo
Műsor ikon
MOST ADÁSBAN: Itt élünk- ismétlés Lakihegy Rádió
Kiütötték a ringlányt
Elválasztó
Hírek » Sport » Kiütötték a ringlányt
Elválasztó

A Lakihegy Rádió sporthírei röviden.

Az ország második legnagyobb sportcsarnoka épül fel Székesfehérváron. A városban nagy szerepet kap a sport. több élvonalbeli csapata is van, így egy ilyen multifunkcionális létesítmény építése már 10 éve téma a településen. A Modern Városok Program keretében Székesfehérvárnak 16 milliárd forintot ítéltek meg, amiből 509 millió forint jut a jég- és rendezvénycsarnokra. Ez a pénz a terület megvásárlására elég.   A csarnoképítés teljes költségéről ugyanakkor még nem esett szó. A 6000 férőhelyes Alba Aréna az ország második legnagyobb sportcsarnoka lesz, a jelenlegi legnagyobb a Papp László Sportaréna A székesfehérvári csarnokot  a tervek szerint 2019 szeptember elsején adják át.  
Köszöntötték a legeredményesebb utánpótlás vívókat. A mai budapesti eseményen kadett és junior Európa-bajnokságon öt arany-, egy ezüst- és két bronzérmet, a világbajnokságon pedig egy ezüst- és négy bronzérmet szerző versenyzők és edzőik egy-egy értékes órát vehettek át, míg a Sport 21 programban szereplő, az újonc országos bajnokságon érmet szerző és a serdülő országos bajnokságon 1-8. helyen végzettek között összesen 3,3 millió forint értékű sportfelszerelést osztottak ki.
A csalódott az MMA harcos kiütötte a ringlányt. A "Beast" vagyis szörny becenevű Andrew Whitney biztos volt abban, hogy megnyerte a Titan Fight Championship címmérkőzését. Azonban az eredményhírdetésen ellenfele, Sharipov bizonyult jobbnak. Whitney annyira csalódott volt, hogy dühében a háta mögé ütött egyet. Pont oda, ahol a szünetekben pózoló ringlány állt. Az amerikai MMA harcos egyértelműen véletlenül csapott hátra. Azonnal bocsánatot kért és azt ígérte, a csapatával együtt megtesznek mindent, hogy soha ne fordulhasson elő hasonló eset. A lány egyébként állva maradt és jól van.
 
Kép forrása: Gold Coast Bulletin

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Szigetszentmiklóson a Petőfi utca 20-szám alatt.

Speciális igényeiről telefon kérhet információt a 0620-342-53-92-es számon.

borbelypeterne64@freemail.hu

https://www.facebook.com/BorbelyTuzep

Várjuk szeretettel!

A tradíciókkal rendelkező Nádasdy Filmszínház a nehézségek ellenére a mai napig is működik a család üzemeltetésében. Több éve már, hogy a mozi magyar és ART filmek játszására szakosodva kulturális lehetőséget biztosít a térség nagyközönsége számára. Elhivatottságának és szemléletének jegyében ezt a munkát tovább folytatják a művészet és az egyetemes kultúra terjesztésével, hogy szellemi értékeink mindenki számára elérhetővé váljanak.

Aktuális moziműsor:

http://nadasdyfilmszinhaz.hu/art/index.php/musor

Hagyományos kovászos technológiával készül minden pékárunk.

Jelszavunk: Ahény kenyér, annyi asztal.

Friss, pékáru, retro kínálat - vigyázunk az egészségre, törődünk a vásárlókkal.

Megtalál minket: szigetszentmiklósi, ráckevei, kiskunlacházi és érdi üzleteinkben, valamint a szigethalmi piacon és Pesterzsébeten a Tátra téri piacon. 
Megnyitottuk új üzleteinket a szigetszentmiklósi-, és az érdi piac területén!

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink