Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. április 19. péntek Emma napja van.
Kitüntették az év rendőrét
Elválasztó
Hírek » Halásztelek » Kitüntették az év rendőrét
Elválasztó

Sokat dolgozott az elismerésért. 

A halásztelki Sereg József őrnagy, alosztályvezető az ,,év rendőre" a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányságon. Az ezzel járó emléklapot és díjat Nagy János Szigetszentmiklós polgármestere adta át, aki - immár hagyományosan - polgármesteri keretből biztosította a pénzjutalommal járó elismerést. Az év rendőre cím elnyeréséhez minden évben szigorú kritériumoknak kell megfelelnie, annak aki megkapja az elismerést. Sereg József sokat tett Szigetszentmiklós közbiztonságáért, nemcsak szervezte, hanem aktívan részt is vett az akciókban. Sereg József 20 éve dolgozik a kapitányságon, járőrként kezdte pályafutását. Elmondása szerint ez nagyon nagy megtiszteltetés számra a kitüntetés, és sokat kell tenni azért, hogy ezt valaki kiérdemelje. Hozzátette, ez az elismerés minden évben plusz motiváció mindenkinek, de alapvetően ő is és a kollégái is lelkiismeretesen végzik a munkájukat.

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Márkafüggetlen szakszerviz, Gyári és utángyártott alkatrész, Karosszéria - Fényezés, Vizsgáztatás, Biztosítási ügyintézés.

A társaság elődje 2006-ban hat SEAT márkakereskedő, valamint Volkswagen, $koda és SEAT márkaszerviz összefogásával alapult.
A cég az autókereskedelem kiszámíthatatlansága miatt a szerviztevékenységet kívánta fejleszteni. Márkaszervizként immáron magánszemélyeken túl a flottakezelők igényeinek kiszolgálására is képes volt hangsúlyt fektetni.

Napjainkban ez az összefogás egy olyan társasággá fejlődött, amely az ágazaton belül megkerülhetetlenül, átlagon felüli lehetőségeket teremtett a versenyképesség biztosításával a kereskedelem és szolgáltatás területén egyaránt.

https://autocarma.hu/szigetszentmiklos/

Térségünkben számtalan kedvező ajánlattal várja a lakosságot a PR-TELECOM.

Cím: 2315 Szigethalom, Mű út 3.

Honlap: https://pr.hu/

PR-TELECOM. Tévé, internet, telefon.

Sárosi Optika Szigetszentmiklóson, a Losonczi utca 1-ben, és Ráckevén, a Kossuth Lajos utca 11. szám alatt. Telefonszám: 06/24 467-179

Sárosi Optika - Láss Többet a világból!

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink