Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Zagar - Never The Same
Naptár ikon
2020. március 29. vasárnap Gedeon napja van.
Kitüntetés
Elválasztó
Hírek » Dunaharaszti » Kitüntetés
Elválasztó

Elismerés a német önkormányzattól

A dunaharasztiban élő Kreisz Greta is kitüntetést vehetett át a 24. alkalommal megrendezett Magyarországi Német Önkormányzatok Napján. A pécsen rendezett eseményen Kreisz Greta a Koch Valéria-díjat kapta meg, amelyet minden évben egy, a középiskolás tanulmányai végén járó diáknak ítélnek oda, aki sokat tesz a német kisebbség kultúrájának ápolásáért. A diáklány jelenleg a budapesti Kossuth Lajos Gimnázium 12. évfolyamos tanulója, tagja a “Verein Junge Haraster Schwaben” tánccsoportnak, a fiatal magyar németek közösségének, és a Magyarországi Német Kórusok, Együttesek és Tánccsoportok regionális tanácsának. Táncosként, zenészként – klarinétot játszik –, és fiatal aktivistaként többek közt karneváli és húsvéti bálok, egyházi rendezvények, néptánc-találkozók és néptánc-hetek társszervezője és tervezője. A díjátadón többek között fellépett a dunaharaszti Blumenstrauss kórus is.

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Ercsiben épülő új gyárába jó műszaki érzékkel rendelkező ügyes kezű gépkezelőket keres, 3 műszakos munkarendbe. Kiváló bérezés, fix havi juttatások, a munkába járás megoldásának biztosítása.

Betanulás Budapesten, a munkavégzés helye a későbbiekben Ercsi.

Önéletrajzát a hr@parafix.hu e-mail-címre várjuk!

Várunk Téged is a Levendula és Kert Cukrászdában, vadonatúj, családias környezettel Szigetszentmiklóson a Dr. Lengyel Lajos utca 29. szám alatt.

Telefon: +36-20-626-6654

E-mail: info@nanooksiiskola.hu

Csepel: 21. ker II. Rákóczi F út 232

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink