Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Delinquent Habits - Return Of The Tres
Naptár ikon
2020. július 13. hétfő Jenő napja van.
Kitüntetés
Elválasztó
Hírek » Dunaharaszti » Kitüntetés
Elválasztó

Elismerés a német önkormányzattól

A dunaharasztiban élő Kreisz Greta is kitüntetést vehetett át a 24. alkalommal megrendezett Magyarországi Német Önkormányzatok Napján. A pécsen rendezett eseményen Kreisz Greta a Koch Valéria-díjat kapta meg, amelyet minden évben egy, a középiskolás tanulmányai végén járó diáknak ítélnek oda, aki sokat tesz a német kisebbség kultúrájának ápolásáért. A diáklány jelenleg a budapesti Kossuth Lajos Gimnázium 12. évfolyamos tanulója, tagja a “Verein Junge Haraster Schwaben” tánccsoportnak, a fiatal magyar németek közösségének, és a Magyarországi Német Kórusok, Együttesek és Tánccsoportok regionális tanácsának. Táncosként, zenészként – klarinétot játszik –, és fiatal aktivistaként többek közt karneváli és húsvéti bálok, egyházi rendezvények, néptánc-találkozók és néptánc-hetek társszervezője és tervezője. A díjátadón többek között fellépett a dunaharaszti Blumenstrauss kórus is.

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Minden nap friss zöldség és gyümölcs a Magyar termelők viszonteladójától? A VITAMIN SZIGETTŐL!!!!!!!! Szigetszentmiklóson, a Csepeli úton! Minden nap reggel 6-tól Este 10-ig!!!

Az Új-Ház Centrumban szinte minden kapható, ami az építkezéshez, felújításhoz kellhet…

 Új-Ház Centrum Bau Star 98 Kft. Tököl és Szigetcsép között.  
 

Sárosi Optika Szigetszentmiklóson, a Losonczi utca 1-ben, és Ráckevén, a Kossuth Lajos utca 11. szám alatt. Telefonszám: 06/24 467-179

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink