Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. április 19. péntek Emma napja van.
Kilenc arany
Elválasztó
Hírek » Sport » Kilenc arany
Elválasztó

A Lakihegy Rádió sporthírei röviden.

Gólzáporos meccsek a labdarúgó NB I-ben. A szombati nyitómeccsen a Videoton 5-1-el küldte haza a találkozót 9 emberrel bejező Paksot. Ismét nyert a Vasas, amely Debrecenben aratott 2-1-es győzelmet. A Ferencváros hazai pályán verte a Honvédot 3-2-re, míg az újonc Mezőkövesd 3-0-ra ütötte ki a Haladást. Az MTK győzelemmel mutatkozott be bajnokin az új stadionban – a kék-fehérek 1-0-ra győztek a Gyirmót ellen. A forduló egyetlen döntetlenjét az Újpest–Diósgyőr mérkőzés hozta – az eredmény 4-4.
Kilenc arany, valamint két ezüstéremmel zárta Hosszú Katinka az úszók rövidpályás világkupa-sorozatának szingapúri viadalát. A háromszoros olimpiai bajnok úszó a zárónapon öt számban – 200 méter pillangón, 100 méter háton, 400 méter gyorson, 100, valamint 400 méter vegyesen – csapott elsőként a célba, 100 méter gyorson pedig második lett. A következő állomás Tokió lesz jövő hét kedden, valamint szerdán.
A Veszprém 26-23-ra kikapott Barcelonában a férfi kézilabda Bajnokok Ligája ötödik fordulójában. A sérült Nagy László nélkül felálló magyar csapat először szenvedett vereséget a BL mostani kiírásában, míg a katalánok továbbra is százszázalékosak. 
Nagy hajrának köszönhetően egy góllal nyert a Győr a női kézilabda-Bajnokok Ligája csoportkörének második fordulójában. Ambros Martin együttese a Rosztov vendégeként aratott 28-27-es győzelmet. A győriek legeredményesebbje a norvég Nora Mörk volt, aki nyolc gólt szerzett.
Bronzérmes lett a Madarász Dóra, Pergel Szandra páros a budapesti asztalitenisz Európa-bajnokságon. A magyar duó 3-1-es vezetésről 4-3-ra kapott ki az elődöntőben, így a harmadik helyen zártak – megszerezve ezzel a magyarok egyetlen érmét a kontinenstornán.
Lewis Hamilton nyerte a Forma-1-es Amerikai Nagydíj időmérő edzését, így a Mercedes pilótája indulhat az élről a mai futamon. A második helyről csapattársa, a világbajnoki pontversenyt vezető német Nico Rosberg indulhat, míg a harmadik rajtkockából a Red Bull-os Daniel Ricciardo vághat neki a futamnak. Az 56 körös futam magyar idő szerint 21 órakor kezdődik.
kép: 24.hu

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Térségünkben számtalan kedvező ajánlattal várja a lakosságot a PR-TELECOM.

Cím: 2315 Szigethalom, Mű út 3.

Honlap: https://pr.hu/

PR-TELECOM. Tévé, internet, telefon.

Szigetszentmiklóson a Petőfi utca 20-szám alatt.

Speciális igényeiről telefon kérhet információt a 0620-342-53-92-es számon.

borbelypeterne64@freemail.hu

https://www.facebook.com/BorbelyTuzep

Várjuk szeretettel!

Az alábbi szolgáltatásokkal várjuk ezen a telephelyen:

Értékesítés

Volkswagen, Audi, ŠKODA, Volkswagen Haszonjárművek, WeltAuto használt járművek

Szerviz

Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA, CUPRA, Volkswagen Haszonjárművek, WeltAuto használt járművek

1238, Budapest, Szentlőrinci út

info@porschem5.hu

+36 1 421 8100

https://www.porschem5.hu/

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink