Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. április 20. szombat Konrád, Tivadar napja van.
Logo
Műsor ikon
MOST ADÁSBAN: Sztárportré- Ismétlés Lakihegy Rádió
Kikaptak
Elválasztó
Hírek » Sport » Kikaptak
Elválasztó

A Lakihegy Rádió sporthírei röviden.

A magyar férfi vízilabda-válogatott öt góllal, 10-5-re kikapott pénteken az olasz együttestől az Európa Kupa rijekai nyolccsapatos Szuperdöntőjében. Az A csoport esti mérkőzésén a spanyolok 7-6-ra megverték a görögöket, és ezzel az is eldőlt, hogy a magyar együttes már biztosan nem lesz csoportelső, azaz nem játszhat döntőt.
A magyar férfi kézilabda-válogatott 11 góllal, 33-22-re legyőzte Ausztria csapatát a siófoki felkészülési torna pénteki nyitónapján. Ez volt a tavaly nyáron kinevezett Ljubomir Vranjes hatodik mérkőzése és első győzelme magyar szövetségi kapitányként.
Az Érd HC végig vezetve három góllal, 21-24-re győzött a Debrecen otthonában a női kézilabda NB I pénteki játéknapján.
Verrasztó Dávid egy arany- és egy bronzérmet nyert pénteken az úszók Golden Tour elnevezésű franciaországi sorozatának harmadik állomásán, Marseille-ben. A győzelmet 400 méter vegyesen aratta. A délelőtti programban pedig 800 méter gyorson lett harmadik. Ma három, holnap pedig négy számban indul.
A negyedik helyen kiemelt Babos Tímea 6:4, 6:2-re legyőzte az olimpiai címvédő Monica Puigot a 250 ezer dollár (63,4 millió forint) összdíjazású keménypályás mexikói női tenisztorna pénteki negyeddöntőjében. A magyar teniszező a közép-európai idő szerint ma 21 órakor kezdődő elődöntőben a hetedik helyen kiemelt Sachia Vickeryvel mérkőzik. eDdig kétszer találkoztak és Babos mindkét alkalommal nyert.
A két Ferrari volt a leggyorsabb a Forma-1-es Bahreini Nagydíj második szabadedzésén, pénteken. A legjobb időt a finn Kimi Räikkönen autózta, csapattársa, a négyszeres világbajnok német Sebastian Vettel lett a második, megelőzve a Mercedes finn versenyzőjét, Valtteri Bottast. A címvédő brit Lewis Hamilton a negyedik, az első szabadedzést megnyerő ausztrál Daniel Ricciardo pedig a hatodik időt érte el.
kép: karcfm.hu

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

A tradíciókkal rendelkező Nádasdy Filmszínház a nehézségek ellenére a mai napig is működik a család üzemeltetésében. Több éve már, hogy a mozi magyar és ART filmek játszására szakosodva kulturális lehetőséget biztosít a térség nagyközönsége számára. Elhivatottságának és szemléletének jegyében ezt a munkát tovább folytatják a művészet és az egyetemes kultúra terjesztésével, hogy szellemi értékeink mindenki számára elérhetővé váljanak.

Aktuális moziműsor:

http://nadasdyfilmszinhaz.hu/art/index.php/musor

Térségünkben számtalan kedvező ajánlattal várja a lakosságot a PR-TELECOM.

Cím: 2315 Szigethalom, Mű út 3.

Honlap: https://pr.hu/

PR-TELECOM. Tévé, internet, telefon.

Hagyományos kovászos technológiával készül minden pékárunk.

Jelszavunk: Ahény kenyér, annyi asztal.

Friss, pékáru, retro kínálat - vigyázunk az egészségre, törődünk a vásárlókkal.

Megtalál minket: szigetszentmiklósi, ráckevei, kiskunlacházi és érdi üzleteinkben, valamint a szigethalmi piacon és Pesterzsébeten a Tátra téri piacon. 
Megnyitottuk új üzleteinket a szigetszentmiklósi-, és az érdi piac területén!

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink