Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. március 29. péntek Gedeon napja van.
Kikaptak
Elválasztó
Hírek » Sport » Kikaptak
Elválasztó

A Lakihegy Rádió sporthírei röviden.

Vereséggel debütált Georges Leekens szövetségi kapitány a magyar labdarúgó-válogatott kispadján, mivel csapata pénteken 3-2-re kikapott a több mint másfél éve nyeretlen Kazahsztántól a Groupama Arénában. A magyar csapat kedden 20 órától a skótokkal játszik a Groupama Arénában.
A Budaörs csapata hazai pályán szerzett 3-0-ás előnyt a TFSE-vel szemben a női röplabda NB I-ben, az elődöntőbe jutásért zajló párharc első mérkőzésén. A párharc az egyik fél második sikeréig tart, a második meccset vasárnap este játsszák a fővárosban. A másik ágon a Haladás 1-0-ra vezet összesítésben a Palotával szemben. Az alsóház két legjobbja osztályozót játszik az Extraliga utolsó két helyezettjével a feljutásért.
A Miskolc csapata elődöntőbe jutott a női kosárlabda Magyar Kupában, miután pénteken három ponttal, 62-59-re legyőzte a PINKK-Pécs együttesét. A DVTK ellenfele a címvédő és házigazda Sopron lesz a mai elődöntőben.
A magyar női vízilabda-válogatott kikapott 7-6-ra Olaszország csapatától az Európa Kupa spanyolországi hatos döntőjének helyosztóján, így az utolsó helyen végzett.
A MAC Budapest 4-2-re legyőzte a címvédő DVTK Jegesmedvék csapatát a jégkorong Erste Liga döntőjének első mérkőzésén pénteken, a Tüskecsarnokban.
A Pécs egy góllal, 11-12-re nyert a Vasas vendégeként a férfi vízilabda ob I középszakaszának alsóházi mérkőzésén, pénteken.
kép: MTI

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Szigethalmon várja kistestű és nagytestű kutyusokat a Szimona kutyakozmetika teljes körű kozmetikára, és ultrahangos (altatás nélküli) fogkőeltávolításra.

Kutyusok mellett cicák és nyuszik teljes körű kozmetikáját is vállalják.

Cím: 2315 Szigethalom Tompa Mihály u. 1.

Honlap: https://akutyakozmetikus.hu/

Szimona kutyakozmetika...ahol a varázslat születik.

Térségünkben számtalan kedvező ajánlattal várja a lakosságot a PR-TELECOM.

Cím: 2315 Szigethalom, Mű út 3.

Honlap: https://pr.hu/

PR-TELECOM. Tévé, internet, telefon.

Delikát Húsáruház és Pecsenyéző Szigetszentmiklós Gyártelepen (a Lordok háza oldalában) található. Tulajdonosa nagy odafigyeléssel és munkával egy már meglévő üzletet próbált európai színvonalúvá és moderné varázsolni mindezt úgy, hogy csak és kizárólag prémium minőségű termékekkel , friss magyar termelői húsokkal tudjon szolgálni vásárlóinak.A hozzánk érkezőket egy patinásan felújított épület, valamint egy ízlésesen berendezett üzlettér fogad, előzékeny és udvarias kiszolgálással.

Húsáruk tekintetében is teljes a palettánk, kizárólag friss Magyar termelői húsokat forgalmazunk. Sertés, marha, birka és egyes baromfi húsokon kívül széles választékú friss hentesáruval várjuk vevőinket. Boltunkban hagyományos érlelésű és füstölésű kézműves termékek mellett delikát termékek, tej termékek és pecsenye ételek is találhatók. Pecsenyézőnkben minden nap friss sültekkel, hurkával, kolbásszal, salátákkal, desszertekkel, üdítőkkel, kávéval, hideg és meleg szendvicsekkel és reggelivel várjuk minden kedves vásárlónkat!

Lépést tartunk a technika fejlődésével is, ezért aktuális igényét, rendelését leadhatja nálunk telefonon!

https://delikathusaruhaz.hu/

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink