Üdvözöljük a Lakihegy Rádió weboldalán!

Ma 2019. január. 24. csütörtök van, Timót napja.


Kiestek a magyarok

2018, január 18 - 11:55

A Lakihegy Rádió sporthírei röviden.

Véget ért az Európa-bajnokság a magyar férfi kézilabda-válogatottnak. A horvátországi tornán a magyar csapat 33:27-re kapott ki a csehektől. A mieink így pont nélkül, a D-csoport 4. helyezettjeként búcsúztak az Eb-től.

 

Óriási sikert ért viszont el a soproni női kosárlabda csapat. A Sopron Basket ugyanis az Euroliga csoportkörének 12. fordulójában 66:61-re legyőzte a belga Castors Brainet. Ezzel pedig a magyar együttes bekerült az Euroliga legjobb nyolc csapata közé. 

 

A legjobb tíz között akar végezni a jamaicai női bobcsapat a téli olimpián. Ez bár merésznek tűnhet, valójában egyáltalán nem teljesíthetetlen. A kettes bob vezére az a Jazmine Fenlator, aki amerikai színekben Szocsiban is részt vett és az Egyesült Államok harmadik számú egységeként, a fedett pályás világbajnok gátfutó Lolo Jones párjaként a 11. helyen zárt. Két éve döntött úgy, hogy édesapja révén jamaicai állampolgár lesz. Csapattársa várhatóan a 27 éves sprinter, Carrie Russell lesz, aki a 2013-as moszkvai  atlétikai világbajnokságon aranyérmet nyert hazája 4x100-as váltójával. 

 

 

Kép forrása: Népszava

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!