Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. április 24. szerda György napja van.
Kiestek a magyarok
Elválasztó
Hírek » Sport » Kiestek a magyarok
Elválasztó

A Lakihegy Rádió sporthírei röviden.

Véget ért az Európa-bajnokság a magyar férfi kézilabda-válogatottnak. A horvátországi tornán a magyar csapat 33:27-re kapott ki a csehektől. A mieink így pont nélkül, a D-csoport 4. helyezettjeként búcsúztak az Eb-től.
 
Óriási sikert ért viszont el a soproni női kosárlabda csapat. A Sopron Basket ugyanis az Euroliga csoportkörének 12. fordulójában 66:61-re legyőzte a belga Castors Brainet. Ezzel pedig a magyar együttes bekerült az Euroliga legjobb nyolc csapata közé. 
 
A legjobb tíz között akar végezni a jamaicai női bobcsapat a téli olimpián. Ez bár merésznek tűnhet, valójában egyáltalán nem teljesíthetetlen. A kettes bob vezére az a Jazmine Fenlator, aki amerikai színekben Szocsiban is részt vett és az Egyesült Államok harmadik számú egységeként, a fedett pályás világbajnok gátfutó Lolo Jones párjaként a 11. helyen zárt. Két éve döntött úgy, hogy édesapja révén jamaicai állampolgár lesz. Csapattársa várhatóan a 27 éves sprinter, Carrie Russell lesz, aki a 2013-as moszkvai  atlétikai világbajnokságon aranyérmet nyert hazája 4x100-as váltójával. 
 
 
Kép forrása: Népszava

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Hagyományos kovászos technológiával készül minden pékárunk.

Jelszavunk: Ahény kenyér, annyi asztal.

Friss, pékáru, retro kínálat - vigyázunk az egészségre, törődünk a vásárlókkal.

Megtalál minket: szigetszentmiklósi, ráckevei, kiskunlacházi és érdi üzleteinkben, valamint a szigethalmi piacon és Pesterzsébeten a Tátra téri piacon. 
Megnyitottuk új üzleteinket a szigetszentmiklósi-, és az érdi piac területén!

Szigetszentmiklóson a Petőfi utca 20-szám alatt.

Speciális igényeiről telefon kérhet információt a 0620-342-53-92-es számon.

borbelypeterne64@freemail.hu

https://www.facebook.com/BorbelyTuzep

Várjuk szeretettel!

A Csepel-sziget élményszigete, a termálvíz és a Kevei Gyógyvíz egész éves ölelésében:

Aqua Land Ráckeve - Élmény minden cseppjében!

 

Gyógyászat

Wellness

Szaunakultúra

Strand

Szállás

 

Az Aqua Land komplexuma, közel 5 hektáros területen, kültéren és beltéren egyaránt biztosítja a termálvíz és a gyógyvíz adta gyógyító és termális élményeket, Vendégei számára.

Egyes részlegeink állandó, más részlegeink időszakos üzemeltetésével biztosítjuk az évszaknak megfelelő komplex, gyógyító-, és wellness élményeket. Az utó-, és előszezonban fedett részeink üzemelnek - Fedett Fürdő, Vitál Központ, Masszázsvilág, III. számú kültéri gyógyvizes medence, I-es kültéri termálvizes élménymedence (péntek és szombat esténként vízi mozival)  - , főszezonban kiegészül a szabadtéri stranddal és a kapcsolódó egységekkel. Szálláshelyeink - Thermal Camping és Faházas Villapark - egész éves nyitva tartással és fürdőnk szolgáltatásaival várják a hozzánk látogatókat.

 

Facebook:

https://www.facebook.com/aqualand.rackeve

https://www.facebook.com/thermalcampingaqualand

www.aqua-land.hu

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink