Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. április 23. kedd Béla napja van.
Kiesett a Vidi
Elválasztó
Hírek » Sport » Kiesett a Vidi
Elválasztó

A Lakihegyi Rádió sporthírei röviden.

Nem jutott be a labdarúgó Magyar Kupa nyolcaddöntőjébe a Videoton: a bajnokságban éllovas székesfehérvári együttes 3-1-re kikapott a Váctól. A másodosztályban hatodik helyezett, pályaválasztó együttes az első félidőben vezetést szerzett, majd a hajrában két újabb találattal növelte előnyét, a Videoton pedig csak a 90. percben tudott szépíteni. Az élvonalbeli csapatok közül ugyanakkor magabiztos teljesítménnyel lépett tovább az Újpest, a Budapest Honvéd, a Debrecen, és biztosította helyét a legjobb 16 között a Diósgyőr is.
Hivatalossá vált a néhány hete felröppent hír, amely szerint jövő nyártól a Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapatában folytatja pályafutását a kapus Sterbik Árpád. Az együttes horvát válogatott hálóőre, Mirko Alilovic ezzel párhuzamosan a Pick Szegedhez igazol. A 38 éves, magyar származású, szerb és spanyol állampolgár Sterbik Árpád 2001 és 2004 között már szerepelt a bakonyi klubban, a veszprémiek színeiben lett nemzetközi szinten elismert kapus. 
Harmincéves távolmaradás után visszatér az Alfa Romeo név a Forma-1-be és a következő szezontól a Sauber partnereként vesznek részt a sorozatban. Az Alfa Romeo Sauber a 2018-as Ferrari motort fogja használni, és az Alfa Romeo színeit valamint logóját is magán viseli majd. Mint közölték, a két fél minden lehetséges területen összehangolja a fejlesztéseket, megosztják a tapasztalatokat és azt várják, hogy ez a Forma-1-ben és az autóiparban is a hasznukra válik. Giuseppe Farina révén, önálló konstruktőrként az Alfa Romeo nyerte meg a Forma1-es világbajnokság történetének első futamát, az 1950-es Brit Nagydíjat.
kép: rangado.hu

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Professzionális fogászati ellátás már 25 éve!

Implantátum, fogpótlás, esztétikai fogászati ellátások, fogszabályozás.

Megtalál minket Szigethalmon, a Mű út és a Homok utca sarkán, a Sarokvilla épületében.

www.sarokvilla.hu

Nem kell Olaszországig menned a hamisítatlan itáliai ízekért!

Kóstold meg Te is az ételeiket, házhozszállítással vagy elvitellel!  

facebook.com/MisiKemencéjePizza

https://misikemenceje.hu/

Delikát Húsáruház és Pecsenyéző Szigetszentmiklós Gyártelepen (a Lordok háza oldalában) található. Tulajdonosa nagy odafigyeléssel és munkával egy már meglévő üzletet próbált európai színvonalúvá és moderné varázsolni mindezt úgy, hogy csak és kizárólag prémium minőségű termékekkel , friss magyar termelői húsokkal tudjon szolgálni vásárlóinak.A hozzánk érkezőket egy patinásan felújított épület, valamint egy ízlésesen berendezett üzlettér fogad, előzékeny és udvarias kiszolgálással.

Húsáruk tekintetében is teljes a palettánk, kizárólag friss Magyar termelői húsokat forgalmazunk. Sertés, marha, birka és egyes baromfi húsokon kívül széles választékú friss hentesáruval várjuk vevőinket. Boltunkban hagyományos érlelésű és füstölésű kézműves termékek mellett delikát termékek, tej termékek és pecsenye ételek is találhatók. Pecsenyézőnkben minden nap friss sültekkel, hurkával, kolbásszal, salátákkal, desszertekkel, üdítőkkel, kávéval, hideg és meleg szendvicsekkel és reggelivel várjuk minden kedves vásárlónkat!

Lépést tartunk a technika fejlődésével is, ezért aktuális igényét, rendelését leadhatja nálunk telefonon!

https://delikathusaruhaz.hu/

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink