Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: - Lakihegy FM107
Naptár ikon
2020. március 29. vasárnap Gedeon napja van.
Kezdődik az előkészítés
Elválasztó
Hírek » Dunaharaszti » Kezdődik az előkészítés
Elválasztó

Már egyeztetnek az új iskoláról

Elkezdődött az új iskola építésének előkészítése Dunaharasztiban. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma még tavaly novemberben jelentette be, hogy a városban új iskola épül majd. A helyiek egy huszonnégy tantermes intézménnyel lesznek gazdagabbak, amelyről eddig annyi derült ki, hogy a tervezés és a beszerzések után várhatóan 2021-ben kezdődhet el a kivitelezés és a rendelet szerint az előkészítésre 1 milliárd 163 millió forint áll rendelkezésre, ebből fedzik majd az összes tervezés költségét. A megvalósíthatósági tanulmányoknak ez év augusztus 31-ig kell elkészülniük. Dr. Szalay László, Dunaharaszti polgármestere közösségi oldalán jelentette be, hogy már egyeztetett a tankerület vezetőjével, és már a műszaki megvalósíthatóságról is tárgyal a kormány szakembereivel.

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Várunk Téged is a Levendula és Kert Cukrászdában, vadonatúj, családias környezettel Szigetszentmiklóson a Dr. Lengyel Lajos utca 29. szám alatt.

Telefon: +36-20-626-6654

E-mail: info@nanooksiiskola.hu

Csepel: 21. ker II. Rákóczi F út 232

Ercsiben épülő új gyárába jó műszaki érzékkel rendelkező ügyes kezű gépkezelőket keres, 3 műszakos munkarendbe. Kiváló bérezés, fix havi juttatások, a munkába járás megoldásának biztosítása.

Betanulás Budapesten, a munkavégzés helye a későbbiekben Ercsi.

Önéletrajzát a hr@parafix.hu e-mail-címre várjuk!

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink