Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Sean Paul/David Guetta/Becky G - Mad Love
Naptár ikon
2020. február 26. szerda Edina napja van.
Kezdődhet a munka
Elválasztó
Hírek » Taksony » Kezdődhet a munka
Elválasztó

Megtartotta alakuló ülését a képviselő-testület Taksonyban.

A megválasztott képviselők ünnepélyes keretek között vették át megbízólevelüket, és tették le az esküjüket október 30-án, szerdán a Petőfi Sándor Művelődési Ház és Könyvtárban. Az október 13-ai önkormányzati választás eredményét a Helyi Választási Bizottság elnöke ismertette. Megválasztották az alpolgármestert, aki a következő 5 éves ciklusban is Wargáné Bartha Zsuzsanna lett. Kreisz László, Taksony Nagyközség polgármestere ismertette a legfontosabb célkitűzéseket. Mint mondta, a lokálpatrióta gazdasági program szerint dolgoznak a következő években is. Az infrastrukturális fejlesztések mellett a férőhelyek bővítése is kiemelt jelentőségű, melyet az új bölcsőde építésével érhet el a település. A hagyománynak és kultúrának is áldoznak azzal, hogy felújítják a Tájházat. Kreisz László mindemellett kiemelte a Fő út megújítását, a közvilágítás, járdák és utak fejlesztését. A napirendi pontok között szerepelt a bizottságok tagjainak megválasztása is. A jövőben is három szaktestület - a Pénzügyi-, Településfejlesztési és Környezetvédelmi Bizottság, a Társadalmi Kapcsolatokért Felelős Bizottság és a Szociális és Népjóléti Bizottság - segíti a döntéshozást.

Mp3: 
Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Várunk Téged is a Levendula és Kert Cukrászdában, vadonatúj, családias környezettel Szigetszentmiklóson a Dr. Lengyel Lajos utca 29. szám alatt.

Ercsiben épülő új gyárába jó műszaki érzékkel rendelkező ügyes kezű gépkezelőket keres, 3 műszakos munkarendbe. Kiváló bérezés, fix havi juttatások, a munkába járás megoldásának biztosítása.

Betanulás Budapesten, a munkavégzés helye a későbbiekben Ercsi.

Önéletrajzát a hr@parafix.hu e-mail-címre várjuk!

Telefon: +36-20-626-6654

E-mail: info@nanooksiiskola.hu

Csepel: 21. ker II. Rákóczi F út 232

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink