Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Craig David / Monrose - Walking Away
Naptár ikon
2020. szeptember 27. vasárnap Adalbert napja van.
Készül a felmérés, folyik az egyeztetés
Elválasztó
Hírek » Dunavarsány » Készül a felmérés, folyik az egyeztetés
Elválasztó

Visszavennék a közterületeket. 

Egy akkreditált szakember segítségével méri fel a Duna-part beépítettségét a dunavarsányi Önkormányzat. A város vezetése azért döntött a vizsgálat lefolytatása mellett, mert többen is kisajátították a vízpartot. Akad olyan telektulajdonos, aki maga épített rá a közterületre, de van olyan is, aki már ebben az állapotban vásárolta meg, vagy örökölte az ingatlant. A felmérés korábban elkezdődött és az első szakaszával már végzett is a szakember, így a rendelkezésre álló adatok felhasználásával elkezdődött egy egyeztetés a város vezetése, az Önkormányzat, valamint a lakók között. Herczeg Mariann, Dunavarsány alpolgármestere elmondta a Lakihegy Rádiónak, hogy senkinek sem célja, hogy a magántulajdon sérüljön.

Herczeg Mariann hozzátette, hogy az Önkormányzatnak van egy területe a parton. Ezt a közterületet sokan lerekesztették egészen a vízpartig.

Mp3: 
Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Tudtad, hogy a Honda kis-és kerti gépéire 20 évig biztosítja az alkatrészellátást?
Az még semmi! A HONDA prémium szolgáltatást nyújt minden vásárláskor és beüzemelve, munkára készen adja át gépeit! Válassza a minőséget! Válasszon Honda gépet!
 

Sárosi Optika Szigetszentmiklóson, a Losonczi utca 1-ben, és Ráckevén, a Kossuth Lajos utca 11. szám alatt. Telefonszám: 06/24 467-179

Minden nap friss zöldség és gyümölcs a Magyar termelők viszonteladójától? A VITAMIN SZIGETTŐL!!!!!!!! Szigetszentmiklóson, a Csepeli úton! Minden nap reggel 6-tól Este 10-ig!!!

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink