Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: HoneyBeast - Ül
Naptár ikon
2020. május 31. vasárnap Angéla napja van.
Készenlétben
Elválasztó
Hírek » Szigetszentmiklós » Készenlétben
Elválasztó

Felkészülten érte a közútkezelőt a havas időjárás. 

Magyari László, a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Pest megyei igazgatója elmondta, hogy a társaság már november 10. óta téli üzemmódban dolgozik. Ezt megelőzően valamennyi téli szolgálatban résztvevő munkagépet átvizsgálták és felkészítették a téli üzemre, valamint feltöltötték a sóraktárakat a szigetszentmiklósi mérnökségen is. Már a hétvégén gondoskodtak az úthálózat preventív sózásáról. Csak az elmúlt napokban mintegy 500 tonna útszóró sót és 121 ezer liter kálcium-klorid oldatot juttattak az ország útjaira. Hozzátette: a havazásban érintett területeken ütemezetten, előre meghatározott terv szerint, teljes kapacitással dolgoznak.  

Mp3: 
Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Állás...

Cím: Bugyi, Alsóráda puszta 2, 2347

A kreatív formatortáktól a legegyszerűbb házisüteményekig mi mindent elkészítünk. Fogyaszd helyben vagy elvitelre, de kiszállítst is kérhetsz….
Legyen az baráti-családi rendezvény, születésnap, keresztelő, ballagás, céges rendezvény, legény vagy lánybúcsú a tortáinkkal még emlékezetesebbé teszzük a pillantokat. 

Szigetszentmiklóson a Lakihegyi Lakóparkban / Színes Lakóparkban a Szivárvány utca 2-szám alatt.

A’la carte éttermünkben megtalálja a húsmentes ételeket, halételeket, kétszemélyes tálakat, és a desszert különlegességek mellett a pizzák is helyet kapnak.
Tökölön az Airport Ipari Parkban.
 

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink