Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. április 19. péntek Emma napja van.
Logo
Műsor ikon
MOST ADÁSBAN: Süss fel nap best of! Lakihegy Rádió
Katinkáék újabb álma válhat valóra
Elválasztó
Hírek » Sport » Katinkáék újabb álma válhat valóra
Elválasztó

A Lakihegy Rádió sporthírei röviden.

Hosszú Katinkáék újabb álma vált valóra. A Blikk cikke szerint Hosszú Katinka és férje, Shane Tusup is a Facebook oldalán osztotta meg a nagy hírt, miszerint március 8-tól kezdődik a 'Learn to Swim' nevű úszásoktatása a Duna Arénában. A háromszoros olimpiai bajnok klubja, az Iron Aquatics ezzel az új, három hónapos tanfolyammal lehetőséget biztosít a sportág mozgásformájának elsajátítására és úszás örömének, szeretetének megismerésére is. A Learn to Swim program szintfelmérő alkalmaira március 8-tól, korhatárra való tekintet nélkül lehet regisztrálni az Iron Aquatics honlapján.
Mesut Özil, az Arsenal középpályása betegség miatt nem játszhat kedden a Bayern München ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének visszavágóján - közölte az MTI. A londoni együttes világbajnoka a hétvégi, 3-1-es vereséggel zárult Liverpool elleni bajnoki rangadót is kihagyta, a vezetőedző tájékoztatása szerint betegsége után még nem áll készen a játékra. A párharc második mérkőzése formalitásnak ígérkezik, mivel az angolok 5-1-es vereséget szenvedtek az első, müncheni összecsapáson.
A Honda szerződést bontott konzulensével. A Motorsport.com című szaklap értesülései szerint szakított konzulensével, Gilles Simonnal a McLaren motorpartnere, a Honda. A japán gyártó 2015-ben a McLaren oldalán tért vissza a Forma-1-be, az elmúlt 2 év azonban igazán gyötrelmesen alakult számára, és úgy tűnik, a 2017-es szezon is nehezen indul.
 
Kép forrása: Blikk

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Márkafüggetlen szakszerviz, Gyári és utángyártott alkatrész, Karosszéria - Fényezés, Vizsgáztatás, Biztosítási ügyintézés.

A társaság elődje 2006-ban hat SEAT márkakereskedő, valamint Volkswagen, $koda és SEAT márkaszerviz összefogásával alapult.
A cég az autókereskedelem kiszámíthatatlansága miatt a szerviztevékenységet kívánta fejleszteni. Márkaszervizként immáron magánszemélyeken túl a flottakezelők igényeinek kiszolgálására is képes volt hangsúlyt fektetni.

Napjainkban ez az összefogás egy olyan társasággá fejlődött, amely az ágazaton belül megkerülhetetlenül, átlagon felüli lehetőségeket teremtett a versenyképesség biztosításával a kereskedelem és szolgáltatás területén egyaránt.

https://autocarma.hu/szigetszentmiklos/

ÁLOMFÜRDŐSZOBA ÁLOMÁRON!

Csempék és padlólapok már 1500 Ft-tól,

Laminált padló már 2990 Ft-tól,

Zuhanytálca már 5000 Ft-tól.

Pontos részletek a www.kiarusitas.info

Nem kell Olaszországig menned a hamisítatlan itáliai ízekért!

Kóstold meg Te is az ételeiket, házhozszállítással vagy elvitellel!  

facebook.com/MisiKemencéjePizza

https://misikemenceje.hu/

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink