Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. március 28. csütörtök Hajnalka napja van.
Katinka megint nyert
Elválasztó
Hírek » Sport » Katinka megint nyert
Elválasztó

A Lakihegyi Rádió sporthírei röviden.

Hosszú Katinka két aranyérmet szerzett az úszó rövidpályás világkupa pekingi állomásának első napján. A háromszoros olimpiai bajnok először 100 méter háton, majd 100 méter vegyesen győzött. Kapás Boglárka 400 méter gyorson harmadikként ért célba, míg 200 méter pillangón hatodikként zárt. A férfiak között 400 méter vegyesen két magyar is dobogóra állhatott, Verrasztó Dávid második, Gyurta Gergely pedig harmadik lett. A szombati második nap után a vk jövő héten Tokióban folytatódik, a hétvégén pedig Szingapúrban zárul.
Sok munka vár ránk - így kommentálta a Luxemburgtól elszenvedett 2-1-es vereséget a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya. Georges Leekens, aki még csak megfigyelőként volt ott a meccsen, az M4 Sportnak azt mondta: bántóan sok volt a labdavesztésünk, és tanulságosnak nevezte, hogy a luxemburgiak egy felkészülési mérkőzésen is jobban odatették magukat fizikailag, mint a mieink. A magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya, Dzsudzsák Balázs a csatornának úgy fogalmazott: a nemzeti együttes ismét mélyponton van.
December 7-én este, élő televíziós műsorban adják át az idei év legjobb labdarúgójának járó Aranylabdát. A Nemzeti Sport azt írta: a műsort a korábbi 17-szeres francia válogatott támadó, a klubkarrierje javát a Paris Saint-Germain és a Tottenham kötelékében eltöltő David Ginola vezeti.
kép: 24.hu

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Az alábbi szolgáltatásokkal várjuk ezen a telephelyen:

Értékesítés

Volkswagen, Audi, ŠKODA, Volkswagen Haszonjárművek, WeltAuto használt járművek

Szerviz

Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA, CUPRA, Volkswagen Haszonjárművek, WeltAuto használt járművek

1238, Budapest, Szentlőrinci út

info@porschem5.hu

+36 1 421 8100

https://www.porschem5.hu/

Térségünkben számtalan kedvező ajánlattal várja a lakosságot a PR-TELECOM.

Cím: 2315 Szigethalom, Mű út 3.

Honlap: https://pr.hu/

PR-TELECOM. Tévé, internet, telefon.

Márkafüggetlen szakszerviz, Gyári és utángyártott alkatrész, Karosszéria - Fényezés, Vizsgáztatás, Biztosítási ügyintézés.

A társaság elődje 2006-ban hat SEAT márkakereskedő, valamint Volkswagen, $koda és SEAT márkaszerviz összefogásával alapult.
A cég az autókereskedelem kiszámíthatatlansága miatt a szerviztevékenységet kívánta fejleszteni. Márkaszervizként immáron magánszemélyeken túl a flottakezelők igényeinek kiszolgálására is képes volt hangsúlyt fektetni.

Napjainkban ez az összefogás egy olyan társasággá fejlődött, amely az ágazaton belül megkerülhetetlenül, átlagon felüli lehetőségeket teremtett a versenyképesség biztosításával a kereskedelem és szolgáltatás területén egyaránt.

https://autocarma.hu/szigetszentmiklos/

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink