Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. április 19. péntek Emma napja van.
Katinka a második legjobb
Elválasztó
Hírek » Sport » Katinka a második legjobb
Elválasztó

A Lakihegy Rádió sporthírei röviden.

Hosszú Katinka a világ második legjobb női sportolója. A Nemzetközi Sportújságíró Szövetség szavazásán 110 országból 382 újságíró voksolt. 2016-ban a legjobb női sportolónak az amerikai tornászt, Simone Biles-t választották, a második Hosszú Katinka lett, aki az idei nyári olimpián három arany- és egy ezüstérmet nyert. A férfiaknál Usain Bolt jamaicai atléta rekordot jelentő hatodik alkalommal végzett az élen, nagy fölénnyel megelőzve minden idők legeredményesebb olimpikonját, az amerikai úszófenomén Michael Phelpst.     
2017 a magyar sport kiemelten fontos éve lesz - nyilatkozta a távirati irodának Szabó Tünde. A sportállamtitkár szerint  január elsejétől - az új sporttörvény hatályba lépésétől - fantasztikus munka kezdődik el a sportirányítás és a sportvezetés tekintetében, miután a magyar sport átalakítását előíró módosítást novemberben elfogadta a parlament. A törvénymódosítás előkészítése több mint fél évig tartott, és az időzítése is fontos volt, hiszen ilyen alapvető változás csak egy olimpiai ciklus lezárását követően valósítható meg.
Nemes gesztust tett a távozó játékos. Cristian Ramírez néhány hete szerződött az orosz FK Krasznodar labdarúgócsapatához az NB I-ben szereplő Ferencvárostól. Az ecuadori válogatott játékos a bajnoki pihenő alatt hazautazott, hogy jótékonykodjon. A 22 éves védő Santa Domingón nőtt fel egy szegénynegyedben, így fontosnak tartja, hogy az ottani, nehéz helyzetben lévő kisgyerekeknek segítsen. Ramírez több ezer zacskó cukorkát osztogatott szét a gyerekeknek az egyik helyi futballpályánál, emellett rövid beszéddel motiválta a fiatalokat, ne tegyenek le álmaikról, küzdjenek a céljaikért.
 
Kép forrása: Hungarian Ambiance

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Térségünkben számtalan kedvező ajánlattal várja a lakosságot a PR-TELECOM.

Cím: 2315 Szigethalom, Mű út 3.

Honlap: https://pr.hu/

PR-TELECOM. Tévé, internet, telefon.

Sárosi Optika Szigetszentmiklóson, a Losonczi utca 1-ben, és Ráckevén, a Kossuth Lajos utca 11. szám alatt. Telefonszám: 06/24 467-179

Sárosi Optika - Láss Többet a világból!

Nem kell Olaszországig menned a hamisítatlan itáliai ízekért!

Kóstold meg Te is az ételeiket, házhozszállítással vagy elvitellel!  

facebook.com/MisiKemencéjePizza

https://misikemenceje.hu/

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink