Üdvözöljük a Lakihegy Rádió weboldalán!

Ma 2018. október. 23. kedd van, Gyöngyi napja.


Katinka is jelölt

2018, január 4 - 17:42

A Lakihegyi Rádió sporthírei röviden.

A férfiaknál Baji Balázs, Liu Shaolin Sándor és Szatmári András, a nőknél pedig Babos Tímea, Hosszú Katinka és Márton Anita került a legjobb három közé a Magyar Sportújságírók Szövetségének szavazásán. A győztest jövő csütörtökön, a Nemzeti Színházban rendezett M4 Sport - Az Év sportolója gálán hirdetik ki. Szöllősi György, a szavazást 60. alkalommal kiíró szövetség elnöke sajtótájékoztatón jelentette be az egyes kategóriák legjobb három jelöltjét, és elmondta, 436 voks alapján alakult ki a sorrend. Az év legjobb edzője Cseh Sándor, Ambros Martin vagy Shane Tusup lesz.

Babos Tímea vereséget szenvedett a negyeddöntőben a 750 ezer dollár összdíjazású, sencseni keménypályás női tenisztornán. A világranglistán 55. helyezett, a kínai viadalon nyolcadik kiemelt magyar játékos két szettben, csaknem kétórás küzdelemben maradt alul a nemzetközi rangsorban 43., a tornán negyedikként rangsorolt román Irina-Camelia Beguval szemben.

Egy felmérés szerint az angol Premier League első helyén álló Manchester City csapata sokkal nagyobb pénzügyi erővel rendelkezik, mint bármely más klub a világ labdarúgásában. A Soccerex Football Finance 100 nevű toplistát a klubok tőkéje, a tulajdonosi befektetések és a nettó adósság kombinációja alapján állították fel, ebben az angol együttes átvette a vezetést, megelőzve az Arsenalt és a Paris Saint-Germaint. A nagyobb klubok közül a Barcelona, a Liverpool vagy az Inter nem került be a legjobb tíz közé.

kép: bdpst24.hu

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!