Üdvözöljük a Lakihegy Rádió weboldalán!

Ma 2018. október. 23. kedd van, Gyöngyi napja.


Katinka hatodszor?

2018, január 10 - 16:45

A Lakihegyi Rádió sporthírei röviden.

A férfiaknál Baji Balázs, Liu Shaolin Sándor és Szatmári András közül kerül ki a 2017-es Év Sportolója. A Nemzeti Színházban holnap rendezett M4 Sport-Az Év sportolója gálán így biztosan új győztest avatnak, korábban ugyanis még egyikük sem nyert a szavazáson. A nőknél Babos Tímea, Hosszú Katinka és Márton Anita közül kerül ki az első. Hosszú Katinka hatodszor bizonyulna a legjobbnak, ezzel megközelítve a csúcstartó, hétszeres győztes Egerszegi Krisztinát. A Magyar Sportújságírók Szövetsége által 60. alkalommal kiírt szavazáson 436 sportújságíró vett részt, a 11 kategóriában az ő voksaik alapján alakult ki a sorrend. 

Piros Zsombor öt mérkőzéslabdát hárítva bejutott a selejtező második fordulójába az ausztrál nyílt teniszbajnokságon. Az élete első felnőtt Grand Slam-versenyén részt vevő játékos tavaly megnyerte a melbourne-i viadalt a junioroknál, így erre az évre szabadkártyát kapott a selejtezőre. A 18 éves teniszező jelenleg az 556. a világranglistán.

Szalay Balázs és Bunkoczi László nem indult el a 40. Dakar-rali ötödik szakaszán, vagyis feladták a viadalt. Szalayék az önindító meghibásodása miatt nem teljesítették a keddi negyedik szakaszt, hanem a dűnék között sötétben való bolyongás helyett kijöttek a pályáról, és a tábor felé vették az irányt. Az idei Dakaron így egyetlen magyar, a motorosok között az összetettben 87. helyen álló Dési János van versenyben.

képek: nlcafe.hu

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!