Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: De La Soul - Ring ring ring
Naptár ikon
2020. július 13. hétfő Jenő napja van.
Karácsonyi gyűjtés
Elválasztó
Hírek » Dunaharaszti » Karácsonyi gyűjtés
Elválasztó

Dunaharasztiban összefognak, hogy közösen segítsenek

Feleslegessé vált, de még jó minőségű, használható játékokat, könyveket, egyéb karácsonyi adományokat vár Dunaharasztiban a Rotary Club. A szervezet a felajánlott tárgyakat összegyűjti, majd a városi Gyermekjóléti Szolgálaton keresztül eljuttatja rászoruló helyi családoknak. Az adományokat december 6-án, pénteken délután három és hat között, december 7-én, szombaton pedig délelőtt kilenctől tizenhárom óráig várják a Baktay téren található Suri házban. A szervezők azt kérik, hogy a felajánlók jelöljék meg, kinek akarnak segíteni, vagyis a dobozra, amelybe összegyűjtik az ajándékokat írják rá, hogy hány éves fiúnak, vagy lányank szeretnének segíteni. A felajánlók is kapnak apró ajándékokat, sőt a második napon maga a Mikulás is ott lesz és várja a gyerekeket, akik délelőtt 11 után együtt lovaskocsizhatnak vele.

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

A kreatív formatortáktól a legegyszerűbb házisüteményekig mi mindent elkészítünk. Fogyaszd helyben vagy elvitelre, de kiszállítst is kérhetsz….
Legyen az baráti-családi rendezvény, születésnap, keresztelő, ballagás, céges rendezvény, legény vagy lánybúcsú a tortáinkkal még emlékezetesebbé teszzük a pillantokat. 

Szigetszentmiklóson a Lakihegyi Lakóparkban / Színes Lakóparkban a Szivárvány utca 2-szám alatt.

A’la carte éttermünkben megtalálja a húsmentes ételeket, halételeket, kétszemélyes tálakat, és a desszert különlegességek mellett a pizzák is helyet kapnak.
Tökölön az Airport Ipari Parkban.
 

Az Új-Ház Centrumban szinte minden kapható, ami az építkezéshez, felújításhoz kellhet…

 Új-Ház Centrum Bau Star 98 Kft. Tököl és Szigetcsép között.  
 

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink