Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. április 24. szerda György napja van.
Kár Andorráért!
Elválasztó
Hírek » Sport » Kár Andorráért!
Elválasztó

A Lakihegyi Rádió sporthírei röviden.
 

Eldőlt számunkra a beosztás a Labdarúgó Nemzetek Ligájában. A jövő nyári világbajnokság európai selejtezőcsoportjainak zárása után kiderült, hogy a magyar labdarúgó-válogatott a harmadik vonal tagjaként várhatja az új sorozat január 24-ei sorsolását. A magyarok az európai szövetség együtthatói alapján a 25. helyet foglalják el a rangsorban, így éppen a harmadik osztályba kerültek, a 24. törökök már a második vonalba kaptak besorolást. A Nemzetek Ligájában Európa 55 országának válogatottja négy külön osztályban méri majd össze tudását, és mindegyikből egy csapat indulási jogot szerez a 2020-as Európa-bajnokságra.
Ljubomir Vranjes, a magyar férfi kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya kihirdette keretét az október 23-án kezdődő egyhetes összetartásra. A svéd szakember az első edzőtábor alkalmával 20 játékossal dolgozik majd együtt. A keretbe Bartók Donát, a német Lemgo jobbátlövője is bekerült. A 21 éves játékos még nem lépett pályára a felnőttválogatottban. Az együttesnek hosszú idő után nem tagja a korábbi csapatkapitány, Nagy László, aki hétfőn jelentette be, hogy visszavonul a válogatottságtól.
Merész András lett a vízilabda-szövetség sportszakmai igazgatója. A női válogatott volt szövetségi kapitánya kiemelte: örül az új munkakörnek, mert ezzel is szolgálhatja a sportágat. Merész András 2011-től 2015-ig dolgozott a női válogatott kapitányaként, és ezalatt világbajnoki bronzérmet és két Európa-bajnoki bronzérmet szerzett, a londoni olimpián pedig negyedikként zárt csapatával.
kép: sport365.hu

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

ÁLOMFÜRDŐSZOBA ÁLOMÁRON!

Csempék és padlólapok már 1500 Ft-tól,

Laminált padló már 2990 Ft-tól,

Zuhanytálca már 5000 Ft-tól.

Pontos részletek a www.kiarusitas.info

Nem kell Olaszországig menned a hamisítatlan itáliai ízekért!

Kóstold meg Te is az ételeiket, házhozszállítással vagy elvitellel!  

facebook.com/MisiKemencéjePizza

https://misikemenceje.hu/

Társaságunkat az Xtaxit azért hoztuk létre, hogy a Szigetszentmiklóson és a környező településeken élőknek, illetve a térségben üzemelő vállalkozásoknak nyújtsunk segítséget egy megbízható, korrekt és színvonalas taxi szolgáltatással. Az Xtaxi csapatával kényelmesen, biztonságosan és pontosan érheti el Ön is az úticélját.

Vegye igénybe szolgáltatásunkat és tapasztalja meg Ön is, hogy nálunk az utasok igényei és elégedettsége a legfontosabb!

https://www.xtaxi.hu/

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink