Üdvözöljük a Lakihegy Rádió weboldalán!

Ma 2018. október. 18. csütörtök van, Lukács napja.


Junior csúcs

2017, október 25 - 16:58

A Lakihegy Rádió sporthírei röviden.

Péni István izgalmas verseny végén, juniorvilágcsúcs-beállítással megnyerte a férfi légpuskások versenyét az Újdelhiben zajló sportlövő világkupadöntőben, a címvédő Sidi Péter pedig bronzérmet nyert. A vk-döntő ezzel Sidi számára véget ért, Péni István azonban még lőállásba lép: vasárnap a kisöbű szabadpuska 3x40 lövéses összetett viadalában.

A Paks hét, a Puskás Akadémia hat góllal győzött a labdarúgó Magyar Kupában szerdán, és ezzel bejutott a legjobb 32 közé. Az eredmények: Gödöllő-Újpest 0-3, Bátaszék-Balmazújváros 0-1, Eger-Puskás Akadémia 0-6, Balatonfüred-Paks 0-7.

Az utóbbi hetek rossz eredményei miatt menesztette Valentin Suciu vezetőedzőt a romániai Liga 1-ben szereplő Sepsi OSK székelyföldi labdarúgócsapat vezetősége. azt a klub alelnöke jelentette be. Kertész Dávid közölte, hogy a vezetőedzőnek más megbízatást ajánlanak. A csapat vezetését ideiglenesen Nagy Sándor és Kulcsár László veszi át. A Sepsi OSK 15 forduló után a 12. helyen áll a 14 csapatos Liga 1-ben, és az utóbbi hét forduló egyikében sem sikerült nyernie. A csapat kedd este kiesett a kupából, miután 2-0-ra kikapott az Universitatea Craiovától, így nem jutott a legjobb 16 közé. A székelyföldi együttesben többnyire román nemzetiségű játékosok futballoznak, de a szurkolók magyarul biztatják a csapatot, és a mérkőzések végén rendszerint eléneklik a székely himnuszt.

kép: index.hu

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!