Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Madonna - Celebration
Naptár ikon
2020. május 31. vasárnap Angéla napja van.
Jégpálya
Elválasztó
Hírek » Szigetszentmiklós » Jégpálya
Elválasztó

Támogatja a képviselő-testület a Szigeti Bikák Sport Egyesület jégpálya telepítését.

Nagy János polgármester elmondta, hogy elvi támogatásukról biztosították az egyesületet. A napirendi pont tárgyalása során több lehetséges helyszín is felvetődött a telepítésre, így például az ÁJTI melletti terület. Az ülésen szó esett a Kéktó jégpályáról is. A polgármester megjegyezte, hogy több panasz érkezett a pályával kapcsolatban a környéken élőktől. Az üzemeltető fejlesztéseket is eszközölt azért, hogy a jég hidegen tartására szolgáló berendezés ne okozzon zajterhelést. Az észrevételek nem is emiatt, hanem az esti jégkorongmeccsek okán érkeztek a hivatalhoz.

Mp3: 
Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Tudtad, hogy a Honda kis-és kerti gépéire 20 évig biztosítja az alkatrészellátást?
Az még semmi! A HONDA prémium szolgáltatást nyújt minden vásárláskor és beüzemelve, munkára készen adja át gépeit! Válassza a minőséget! Válasszon Honda gépet!
 

A kreatív formatortáktól a legegyszerűbb házisüteményekig mi mindent elkészítünk. Fogyaszd helyben vagy elvitelre, de kiszállítst is kérhetsz….
Legyen az baráti-családi rendezvény, születésnap, keresztelő, ballagás, céges rendezvény, legény vagy lánybúcsú a tortáinkkal még emlékezetesebbé teszzük a pillantokat. 

Szigetszentmiklóson a Lakihegyi Lakóparkban / Színes Lakóparkban a Szivárvány utca 2-szám alatt.

Sárosi Optika Szigetszentmiklóson, a Losonczi utca 1-ben, és Ráckevén, a Kossuth Lajos utca 11. szám alatt. Telefonszám: 06/24 467-179

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink