Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Wolf Kati - Szerelem Miert Múlsz
Naptár ikon
2020. május 28. csütörtök Emil, Csanád napja van.
Logo
Műsor ikon
MOST ADÁSBAN: 15-19 óráig Délután... Denke Dániel
Izgalmas képzési lehetőségek
Elválasztó
Hírek » Szigetszentmiklós » Izgalmas képzési lehetőségek
Elválasztó

Művészeti képzésekre jelentkezhetnek.

A szigetszentmiklósi Ádám Jenő Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola a 6-21 éves korú gyerekeket és fiatalokat várja a következő tanév művészeti képzéseire. Az intézmény képzőművészeti ágon - grafika és festészet, szobrászat és kerámia -, táncművészeti ágon - néptánc,balett társastánc -, színművészeti, illetve zeneművészeti ágon - hangszeres és magánének tanszakon - nyújt lehetőséget akár 12 éven keresztül a képességfejlesztésre, tehetséggondozásra, továbbtanulásra való felkészítésre. A művészetek iránt érdeklődők június 20-ig jelentkezhetnek az intézmény oldalán található jelentkezési lap kitöltésével és benyújtásával. Részletes tájékoztató a www.ajti.hu/Művészeti iskola honlapon található, valamint az ami@ajti.hu e-mail címen és a 06 24/515 505-ös telefonszámon kérhető.

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Szigetszentmiklóson a Tököl út 26 szám alatt! A Vendéglőről további hasznos információt kaphaszt a Fecebook/Alföld Íze Vendéglő oldalunkon.

Tudtad, hogy a Honda kis-és kerti gépéire 20 évig biztosítja az alkatrészellátást?
Az még semmi! A HONDA prémium szolgáltatást nyújt minden vásárláskor és beüzemelve, munkára készen adja át gépeit! Válassza a minőséget! Válasszon Honda gépet!
 

A’la carte éttermünkben megtalálja a húsmentes ételeket, halételeket, kétszemélyes tálakat, és a desszert különlegességek mellett a pizzák is helyet kapnak.
Tökölön az Airport Ipari Parkban.
 

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink