Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. április 24. szerda György napja van.
Izgalmas képzési lehetőségek
Elválasztó
Hírek » Szigetszentmiklós » Izgalmas képzési lehetőségek
Elválasztó

Művészeti képzésekre jelentkezhetnek.

A szigetszentmiklósi Ádám Jenő Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola a 6-21 éves korú gyerekeket és fiatalokat várja a következő tanév művészeti képzéseire. Az intézmény képzőművészeti ágon - grafika és festészet, szobrászat és kerámia -, táncművészeti ágon - néptánc,balett társastánc -, színművészeti, illetve zeneművészeti ágon - hangszeres és magánének tanszakon - nyújt lehetőséget akár 12 éven keresztül a képességfejlesztésre, tehetséggondozásra, továbbtanulásra való felkészítésre. A művészetek iránt érdeklődők június 20-ig jelentkezhetnek az intézmény oldalán található jelentkezési lap kitöltésével és benyújtásával. Részletes tájékoztató a www.ajti.hu/Művészeti iskola honlapon található, valamint az ami@ajti.hu e-mail címen és a 06 24/515 505-ös telefonszámon kérhető.

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

A tradíciókkal rendelkező Nádasdy Filmszínház a nehézségek ellenére a mai napig is működik a család üzemeltetésében. Több éve már, hogy a mozi magyar és ART filmek játszására szakosodva kulturális lehetőséget biztosít a térség nagyközönsége számára. Elhivatottságának és szemléletének jegyében ezt a munkát tovább folytatják a művészet és az egyetemes kultúra terjesztésével, hogy szellemi értékeink mindenki számára elérhetővé váljanak.

Aktuális moziműsor:

http://nadasdyfilmszinhaz.hu/art/index.php/musor

Márkafüggetlen szakszerviz, Gyári és utángyártott alkatrész, Karosszéria - Fényezés, Vizsgáztatás, Biztosítási ügyintézés.

A társaság elődje 2006-ban hat SEAT márkakereskedő, valamint Volkswagen, $koda és SEAT márkaszerviz összefogásával alapult.
A cég az autókereskedelem kiszámíthatatlansága miatt a szerviztevékenységet kívánta fejleszteni. Márkaszervizként immáron magánszemélyeken túl a flottakezelők igényeinek kiszolgálására is képes volt hangsúlyt fektetni.

Napjainkban ez az összefogás egy olyan társasággá fejlődött, amely az ágazaton belül megkerülhetetlenül, átlagon felüli lehetőségeket teremtett a versenyképesség biztosításával a kereskedelem és szolgáltatás területén egyaránt.

https://autocarma.hu/szigetszentmiklos/

Professzionális fogászati ellátás már 25 éve!

Implantátum, fogpótlás, esztétikai fogászati ellátások, fogszabályozás.

Megtalál minket Szigethalmon, a Mű út és a Homok utca sarkán, a Sarokvilla épületében.

www.sarokvilla.hu

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink