Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Ed Sheeran - Galway Girl
Naptár ikon
2020. április 01. szerda Hugó napja van.
Ítélet
Elválasztó
Hírek » Százhalombatta » Ítélet
Elválasztó

Csalás és sikkasztás miatt ítéltek el egy egykori százhalombattai közös képviselőt. 

A Budapest Környéki Törvényszék közleménye szerint a Budaörsi Járásbíróság a nőt első fokon 4 év 2 hónap szabadságvesztésre, társát két év felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte. A vádlottat a börtönbüntetés mellett 5 évre eltiltották a közügyek gyakorlásától, 8 évig nem lehet közös képviselő és gazdasági társaság vezetője, valamint elrendeltek vele szemben több mint félmilliárd forint vagyonelkobzást. A nő 2004 és 2010 között 24 százhalombattai társasház közös képviselője volt és ezek folyószámláiról rendszeresen vett fel pénzt magáncélra. 2006-tól önkormányzati képviselő volt és onnantól hamis közgyűlési jegyzőkönyvekkel támogatást igényelt és hiteleket vett fel a társasházak tudta nélkül. Berczi Norbert, ügyvéd elmondta, a vádlott több száz millió forint kárt okozott és a lakók mellett Százhalombatta önkormányzata is sértettnek tekinthető. Az ítélet nem végleges, a vádlott és védője enyhítésért fellebbezett. 
 
 
Kép forrása: Napi.hu

Mp3: 
Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Várunk Téged is a Levendula és Kert Cukrászdában, vadonatúj, családias környezettel Szigetszentmiklóson a Dr. Lengyel Lajos utca 29. szám alatt.

Telefon: +36-20-626-6654

E-mail: info@nanooksiiskola.hu

Csepel: 21. ker II. Rákóczi F út 232

Ercsiben épülő új gyárába jó műszaki érzékkel rendelkező ügyes kezű gépkezelőket keres, 3 műszakos munkarendbe. Kiváló bérezés, fix havi juttatások, a munkába járás megoldásának biztosítása.

Betanulás Budapesten, a munkavégzés helye a későbbiekben Ercsi.

Önéletrajzát a hr@parafix.hu e-mail-címre várjuk!

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink