Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2020. szeptember 24. csütörtök Gellért napja van.
Ismét teljes kapacitással üzemel a tököli uszoda
Elválasztó
Hírek » Tököl » Ismét teljes kapacitással üzemel a tököli uszoda
Elválasztó

Mennek is a gyerekek. 

A járványügyi-veszélyhelyzet alatt zárva volt a sportlétesítmény, de a szigorítások enyhítésével kinyitott az uszoda, ám ezt követően azonnal be kellett zárnia műszaki problémák miatt. A karbantartás egy részét napok alatt el tudták végezni az uszoda szakemberei, ám csak a nagymedence működését tudták helyreállítani. A munkák tovább folytak, így már az uszoda minden szolgáltatása elérhető a vendégek számára, akik birtokba is vették a létesítményt. A tavaszi kényszerleállás ideje alatt minden szükséges és rendkívüli karbantartási munkálatokat elvégeztek a tököli uszodában, így ezen a nyáron szünet nélkül üzemel a létesítmény. A sportuszodát nagyon sok gyermek használta az elmúlt időszakban, akik különböző táborokban vettek részt. A nyár hátralévő részében is lesz számukra ilyen program, az iskolai időszak beköszöntével pedig visszaáll a hagyományos rendszerű oktatás a sportlétesítményben, vagyis a tanórák keretében látogatják a gyerekek az uszodát. 

Fotó: tokoliuszoda.hu

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Szigetszentmiklóson a Tököl út 26 szám alatt! A Vendéglőről további hasznos információt kaphaszt a facebook.com/Sunny-Ételbár oldalukon.

Minden nap friss zöldség és gyümölcs a Magyar termelők viszonteladójától? A VITAMIN SZIGETTŐL!!!!!!!! Szigetszentmiklóson, a Csepeli úton! Minden nap reggel 6-tól Este 10-ig!!!

A Fakanál régi helye megújult, Hárosi Misi Bácsi megnyitotta Szigetszentmiklóson a Pizzériáját. 

Kóstold meg Te is az ételeiket, házhozszállítással vagy elvitellel!  

facebook.com/MisiKemencéjePizza

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink