Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: The Biebers/Herrer Sári - Minden a miénk
Naptár ikon
2020. február 29. szombat napja van.
Ismét lesz Művészeti Szalon Dunaharasztiban
Elválasztó
Hírek » Dunaharaszti » Ismét lesz Művészeti Szalon Dunaharasztiban
Elválasztó

Fókuszban József Attila. 

Folytatódik a Művészeti Szalon előadássorozata Dunaharasztiban a Laffert kúriában. Legközelebb január 17-én, pénteken, 18 órára várják az érdeklődőket, a témát ezúttal József Attila Eszmélet című verse szolgáltatja.  A Művészeti Szalon rendezvényeivel a szervezők lehetőséget kívánnak teremteni, hogy a helyi művészek, és az azzal foglalkozó szakemberek és művészetek iránt rajongók rendszeresen találkozzanak az intézmény falai között, és egy-egy előadás keretében kicseréljék gondolataikat, beszélgessenek a művészet múltjáról, jelenéről, jövőjéről, a zene, az építészet, a képzőművészet, az irodalom kapcsolatáról és egymásra hatásáról. A Laffert Kúria Őszi és tavaszi előadásain a művészet történetében kalandoznak az érdeklődők. A hat részből álló, multimédiás, interaktív előadásokat Arnóti András képzőművész, művészeti író vezeti.

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Várunk Téged is a Levendula és Kert Cukrászdában, vadonatúj, családias környezettel Szigetszentmiklóson a Dr. Lengyel Lajos utca 29. szám alatt.

Telefon: +36-20-626-6654

E-mail: info@nanooksiiskola.hu

Csepel: 21. ker II. Rákóczi F út 232

Ercsiben épülő új gyárába jó műszaki érzékkel rendelkező ügyes kezű gépkezelőket keres, 3 műszakos munkarendbe. Kiváló bérezés, fix havi juttatások, a munkába járás megoldásának biztosítása.

Betanulás Budapesten, a munkavégzés helye a későbbiekben Ercsi.

Önéletrajzát a hr@parafix.hu e-mail-címre várjuk!

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink