Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Ocho Macho - Everytime
Naptár ikon
2020. május 25. hétfő Orbán napja van.
Ismét lesz Művészeti Szalon Dunaharasztiban
Elválasztó
Hírek » Dunaharaszti » Ismét lesz Művészeti Szalon Dunaharasztiban
Elválasztó

Fókuszban József Attila. 

Folytatódik a Művészeti Szalon előadássorozata Dunaharasztiban a Laffert kúriában. Legközelebb január 17-én, pénteken, 18 órára várják az érdeklődőket, a témát ezúttal József Attila Eszmélet című verse szolgáltatja.  A Művészeti Szalon rendezvényeivel a szervezők lehetőséget kívánnak teremteni, hogy a helyi művészek, és az azzal foglalkozó szakemberek és művészetek iránt rajongók rendszeresen találkozzanak az intézmény falai között, és egy-egy előadás keretében kicseréljék gondolataikat, beszélgessenek a művészet múltjáról, jelenéről, jövőjéről, a zene, az építészet, a képzőművészet, az irodalom kapcsolatáról és egymásra hatásáról. A Laffert Kúria Őszi és tavaszi előadásain a művészet történetében kalandoznak az érdeklődők. A hat részből álló, multimédiás, interaktív előadásokat Arnóti András képzőművész, művészeti író vezeti.

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

A’la carte éttermünkben megtalálja a húsmentes ételeket, halételeket, kétszemélyes tálakat, és a desszert különlegességek mellett a pizzák is helyet kapnak.
Tökölön az Airport Ipari Parkban.
 

Tudtad, hogy a Honda kis-és kerti gépéire 20 évig biztosítja az alkatrészellátást?
Az még semmi! A HONDA prémium szolgáltatást nyújt minden vásárláskor és beüzemelve, munkára készen adja át gépeit! Válassza a minőséget! Válasszon Honda gépet!
 

Minden nap friss zöldség és gyümölcs a Magyar termelők viszonteladójától? A VITAMIN SZIGETTŐL!!!!!!!! Szigetszentmiklóson, a Csepeli úton! Minden nap reggel 6-tól Este 10-ig!!!

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink