Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Fun Factory - Celebration
Naptár ikon
2020. október 27. kedd Szabina napja van.
Intézkedtek az ittas sofőrök ellen
Elválasztó
Hírek » Szigetszentmiklós » Intézkedtek az ittas sofőrök ellen
Elválasztó

Szinte hihetetlen adatok

Az ellenőrzés célja a közlekedési szabályok betartatásának ellenőrzése, a közlekedési morál további javítása és a balesetek számának csökkentése volt. A Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság munkatársai összehangolt közlekedési akciót tartottak az illetékességi területükön 2020. szeptember 29-én. Az akció keretében a rendőrök elsősorban a teherautókat és kisbuszokat ellenőrizték, valamint a szabálytalan közlekedőkre is fokozott figyelmet fordítottak. Az ellenőrzés során az egyenruhások 52 emberrel szemben szabtak ki helyszíni bírságot, 5 esetben éltek szabálysértési feljelentéssel, 2 sofőrt pedig a rendőrkapitányságra előállítottak, mivel a velük szemben alkalmazott szonda pozitív értéket mutatott. Az ittas vezetéssel kapcsolatban Rusz Gergely alezredes, a szigetszentmiklósi rendőrkapitányság a közlekedésrendészeti osztályának vezetője a Lakihegy Rádiónak elmondta, hogy meglepően sokszor visszatérő probléma a teherautó vezetők között. 

Mp3: 
Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Minden nap friss zöldség és gyümölcs a Magyar termelők viszonteladójától? A VITAMIN SZIGETTŐL!!!!!!!! Szigetszentmiklóson, a Csepeli úton! Minden nap reggel 6-tól Este 10-ig!!!

Sárosi Optika Szigetszentmiklóson, a Losonczi utca 1-ben, és Ráckevén, a Kossuth Lajos utca 11. szám alatt. Telefonszám: 06/24 467-179

Térjen be hozzánk és kóstolja meg rabul ejtő ízeinket!
Kimagasló hús minőséggel! Taksony Fő út 30; a focipályával szemben! Telefonszámunk: 06 24 663-006
Könnyű parkolási lehetőséggel…

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink