Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Maluma - Que Chimba
Naptár ikon
2020. november 25. szerda Katalin napja van.
Idősotthont építene a katolikus egyház
Elválasztó
Hírek » Tököl » Idősotthont építene a katolikus egyház
Elválasztó

Lesz vele papírmunka. 

A Tököli Római Katolikus Egyház vezetése a képviselő-tesülethez fordult egy beadvánnyal, melyben Idősotthon létrehozásának szándékát jelezte a város vezetése felé. Ennek azonban szükséges első lépése a plébániához tartozó terület megosztása, amit az egyházközség vezetése kérelmezett is. A képviselő-testület többségi álláspontjának megfelelően Hoffman Pál tájékoztatta a kérelmezőt, hogy a terület besorolása településközpont terület, s mint ilyenen lakóépületem kívül szociális, egészségügyi, oktatási épület elhelyezhető a jelenlegi tulajdonos, a Tököli Római Katolikus Egyházközség által. Hoffman Pál polgármester tájékoztatásában jelezte, hogy a jelenlegi településszabályozási folyamatban javaslat érkezett a terület jelenlegi műemléki környezet lehatárolási szabály megváltoztatására oly módon, hogy az örökségvédelmi hatóság által is lehatárolt területeken a beépítési lehetőség szűnjön meg.

Fotó: utazzitthon.hu

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Tököl; Mester utca 94.

Telefonszám:0630-917-97-17

Sárosi Optika Szigetszentmiklóson, a Losonczi utca 1-ben, és Ráckevén, a Kossuth Lajos utca 11. szám alatt. Telefonszám: 06/24 467-179

Fűszeres forralt bor, gyümölcsös meleg tea, forró csoki, kürtős kalács, sütőtök, és a sült gesztenye nosztalgikus illata kikapcsol, feltölt a Terasz Café & Cocktailban.

Szigethalomon a Dunasor 64-szám alatt.

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink