Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. április 19. péntek Emma napja van.
Hosszú az év sportolója
Elválasztó
Hírek » Sport » Hosszú az év sportolója
Elválasztó

A Lakihegy Rádió sporthírei röviden.

Megtartották az Év Sportolója Gálát. A Magyar Sportújságírók Szövetsége által szervezett M4 Sport – Az Év Sportolója Gálán 2017-ben az egyéni sportágakban a tenisz Davis-kupa-válogatott lett az Év csapata, míg a hagyományos csapatsportokban a Győri Audi ETO KC női kézilabda-együttese végzett az első helyen. Az év női sportolója Hosszú Katinka, az év legjobb edzője pedig a férje, Shane Tusup lett. Az amerikai szakember magyarul mondott köszönetet és egyúttal kért elnézést, amiért nem vette észre, hogy példaképpé kellett volna válnia. Azt mondta, azon lesz, hogy ne csak szakmai teljesítményét tiszteljék. Az év férfi sportolója Baji Balázs lett. Az év férfi fogyatékos sportolójának Osváth Richárdot választották, míg a nők mezőnyéből Krajnyák Zsuzsanna kapta meg a díjat. Az Év fogyatékos csapatának a női kerekesszékes vívóválogatottat választották meg, míg az Év fogyatékos sportolókkal foglalkozó edzőjének Beliczay Sándort.
 
Nem sikerült a bravúr Piros Zsombornak. A magyar teniszező az ausztrál nemzetközi teniszbajnokság selejtezőjének második fordulójában az amerikai Bjorn Fratangelóval mérkőzött meg és kapott ki tőle 6:3, 6:4-re. 
 
Megszerezte idei első szakaszgyőzelmét a Dakaron Carlos Sainz. A spanyol versenyző négy perccel nyerte meg a szakaszt. Mögötte csapattársa, Stéphane Peterhansel ért célba, ő továbbra is jelentős előnnyel vezet az összetettben. A magyar motorosok közül az erdélyi Gyenes Emanuel már a 30. az összesített állásban. 
 
 
Kép forrása: Friss hírek

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

A tradíciókkal rendelkező Nádasdy Filmszínház a nehézségek ellenére a mai napig is működik a család üzemeltetésében. Több éve már, hogy a mozi magyar és ART filmek játszására szakosodva kulturális lehetőséget biztosít a térség nagyközönsége számára. Elhivatottságának és szemléletének jegyében ezt a munkát tovább folytatják a művészet és az egyetemes kultúra terjesztésével, hogy szellemi értékeink mindenki számára elérhetővé váljanak.

Aktuális moziműsor:

http://nadasdyfilmszinhaz.hu/art/index.php/musor

Térségünkben számtalan kedvező ajánlattal várja a lakosságot a PR-TELECOM.

Cím: 2315 Szigethalom, Mű út 3.

Honlap: https://pr.hu/

PR-TELECOM. Tévé, internet, telefon.

Sárosi Optika Szigetszentmiklóson, a Losonczi utca 1-ben, és Ráckevén, a Kossuth Lajos utca 11. szám alatt. Telefonszám: 06/24 467-179

Sárosi Optika - Láss Többet a világból!

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink