Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Dario G. - Sunchyme
Naptár ikon
2020. augusztus 13. csütörtök Ipoly napja van.
Hősképző program
Elválasztó
Hírek » Szigetszentmiklós » Hősképző program
Elválasztó

Egészségügyi és bűnmegelőzési tanácsok első kézből.

A rendőség a Vöröskereszt megyei szervezetének munkatársaival közösen települt ki a dunavarsányi Rukkel-tóra a napokban. Az időjárás nem volt a strandolásnak kedvező, de mégis sokan érdeklődtek a prevenciós tennivalók iránt. A gyermekek figyelmét játékos formában hívták fel a vakáció ideje alatt előforduló veszélyhelyzetek megoldási lehetőségeire, a felnőttek pedig az unokázós csalások megelőzéséről, vagyon-, és  értékvédelemről beszélgethettek a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság, és a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság munkatársaival - írják a police.hu weboldalon olvasható beszámolóban. A "Hősképző" program keretében az életmentés, és az elsősegély nyújtás szabályaival ismerkedhettek meg kicsik és nagyok a vöröskereszt munkatársainak segítségével.

 

Kép forrása: police.hu

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Autó M0, Halásztelek, II. Rákóczi Ferenc út. 144. Telefonszám: 0630-336-90-77

Sárosi Optika Szigetszentmiklóson, a Losonczi utca 1-ben, és Ráckevén, a Kossuth Lajos utca 11. szám alatt. Telefonszám: 06/24 467-179

Szigetszentmiklóson a Tököl út 26 szám alatt! A Vendéglőről további hasznos információt kaphaszt a facebook.com/Sunny-Ételbár oldalukon.

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink