Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Robin S. - Show Me Love
Naptár ikon
2020. november 27. péntek Virgil napja van.
Logo
Műsor ikon
MOST ADÁSBAN: 14-15 óráig Retro óra Lakihegy Rádió
Hintákat cseréltek
Elválasztó
Hírek » Szigetszentmiklós » Hintákat cseréltek
Elválasztó

Biztonságosabb játékok. 

Sok szülő fordult az Önkormányzathoz azzal a panasszal, hogy a szigetszentmiklósi játszóterek egy részén elhasználódtak és veszélyesek a játékok. A városi parkokban hosszú évekkel ezelőtt alakították ki a játszótereket, amelyek egy részén a játékok már rég óta álltak a gyerekek rendelkezésére és a használatból adódó meghibásodások mellett, az időjárás viszontagságai is hatással voltak az állapotukra. A város lépett az ügyben és több területen is felújításba, illetve az eszközök cseréjébe kezdett. Két játszótéren is új hintákat kaptak a gyerekek. A Szent Miklós lakótelepen a gimnázium melletti játszótéren használhatják újra a játékokat, valamint az Ősz utca - Kolozsvári út sarkán lévő térre is kihelyeztek egy kétüléses játszóeszköz. Ezen kívül a Miklós téri játszótér egy őrtornyot kapott, a Kéktó csúszdás játszóterére egy ivókutat telepítettek ki. A Kéktó régi játszóterén, a Miklós téren és a Tanösvényen a mászótornyok kötélzetét is kicserélték.

Fotó: Szigetszentmiklós Város Hivatalos Facebook Oldala

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Sárosi Optika Szigetszentmiklóson, a Losonczi utca 1-ben, és Ráckevén, a Kossuth Lajos utca 11. szám alatt. Telefonszám: 06/24 467-179

Szigetszentmiklóson a Tököl út 26 szám alatt! A Vendéglőről további hasznos információt kaphaszt a facebook.com/Sunny-Ételbár oldalukon.

Tököl; Mester utca 94.

Telefonszám:0630-917-97-17

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink