Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. április 23. kedd Béla napja van.
Határozott intézkedések Dunaharasztiban
Elválasztó
Hírek » Dunaharaszti » Határozott intézkedések Dunaharasztiban
Elválasztó

Változik az ügyfélfogadás a hivatalban.

Magas minőségű orvosi maszkokat és fertőtlenítőszereket vásárolt Dunaharaszti Város Önkormányzata a vis maior keretéből. A városban megalakult operatív csoport elsődlegesnek tartja az egészségügyi dolgozók védelmét, így a beszerzésből a városban dolgozó orvosok és asszisztenseik kapnak. A testület döntésének értelmében a hivatal átszervezi az ügyfélfogadás rendjét is, mostantól csak azokat engedik be az önkormányzat épületébe, akiknek az ügyében nincs mód internetes, telefonos, vagy levélben bonyolított ügyintézésre. A Család- és Gyermekjóléti Szolgálat esetében a ruhák átvétele és kiadása bizonytalan ideig szünetel. Az Operatív Csoport alkalmazkodva a kormány rendelkezéseihez korlátozta a helyi rendezvények lebonyolítását, emellett kérik azokat a szülőket, akik edzésre viszik a gyermekeiket, hogy az edzések alkalmával a parkolóban, a gépkocsijukban várják meg a gyermekeiket. A kialakult helyzettel foglalkozott a képviselő-testület is, amely csütörtöki ülésén úgy döntött, hogy – az élelmiszer-ellátás biztonsága érdekében – a szombati és szerdai piacnapokat továbbra is megtartják, ám amennyiben a helyzet úgy kívánja, vagy más irányú központi utasítás születik ezen változtathatnak.

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

ÁLOMFÜRDŐSZOBA ÁLOMÁRON!

Csempék és padlólapok már 1500 Ft-tól,

Laminált padló már 2990 Ft-tól,

Zuhanytálca már 5000 Ft-tól.

Pontos részletek a www.kiarusitas.info

Márkafüggetlen szakszerviz, Gyári és utángyártott alkatrész, Karosszéria - Fényezés, Vizsgáztatás, Biztosítási ügyintézés.

A társaság elődje 2006-ban hat SEAT márkakereskedő, valamint Volkswagen, $koda és SEAT márkaszerviz összefogásával alapult.
A cég az autókereskedelem kiszámíthatatlansága miatt a szerviztevékenységet kívánta fejleszteni. Márkaszervizként immáron magánszemélyeken túl a flottakezelők igényeinek kiszolgálására is képes volt hangsúlyt fektetni.

Napjainkban ez az összefogás egy olyan társasággá fejlődött, amely az ágazaton belül megkerülhetetlenül, átlagon felüli lehetőségeket teremtett a versenyképesség biztosításával a kereskedelem és szolgáltatás területén egyaránt.

https://autocarma.hu/szigetszentmiklos/

Sárosi Optika Szigetszentmiklóson, a Losonczi utca 1-ben, és Ráckevén, a Kossuth Lajos utca 11. szám alatt. Telefonszám: 06/24 467-179

Sárosi Optika - Láss Többet a világból!

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink