Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. április 25. csütörtök Márk napja van.
Hamar elkapták
Elválasztó
Hírek » Szigetszentmiklós » Hamar elkapták
Elválasztó

Unokázós csalót fogtak a szigetszentmiklósi rendőrökkel.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztályának egyenruhásai együttműködve a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság munkatársaival, két nőt és három férfit hallgattak ki. A nyomozás adatai szerint egy férfi a közelmúltban egy idős nőt vezetékes telefonon felhívott, és a sértett rokonának adta ki magát. A férfi arra hivatkozott, hogy balesetet szenvedett, ezért pénzt kért. Az idős nő elhitte, hogy a hívó fél a hozzátartozója és beleegyezett a kért összeg átadásába. Ezt követően a férfi másik társával együtt egy gépkocsival megjelent a sértett szigethalmi lakóhelyén, ahol a kicsalt több millió forint készpénzt átvette, majd a helyszínről távoztak. Ezt követően társaival együtt a pénz egy részét a tököli HÉV állomásra vitték, majd ott átadták egy másik férfinek, a megmaradt részt pedig elosztották egymás között. A Pest megyei rendőrök augusztus 8-án a két nőt és a két férfit elfogták, majd előállították a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányságra, ötödik társuk pedig feladta magát a rendőrségen. A nyomozók a gyáli és a szigetcsépi lakosokat csalás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták. A rendőrök az ügyben tartott kutatások során a kicsalt pénz nagy részét megtalálták és a sértettnek visszaadták. Szoboszlai Zsuzsa alezredes, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság bűnmegelőzési osztályának vezetője az eset kapcsán kiemelte, hogy az unokázós csalások elkövetői szinte minden esetben nagyon felkészültek, és rendelkeznek valamilyen információval a családról.A leggyakoribb színlelt ok, hogy az unoka, vagy hozzátartozó balesetet szenvedett, az okozott károk rendezése miatt pedig pénzre van szüksége. Megesik, hogy arra hivatkoznak, hogy az unoka, vagy hozzátartozó kölcsönt vett fel, amit sürgősen vissza kell fizetni. Szoboszlai Zsuzsa hangsúlyozza, hogy az érintett korosztály figyelmét kampányokkal hívják fel a bajra. Nagyon fontos az ő felkészültségük is, így az, hogy beszéljenek meg családtagjaikkal egy jelszót.

Mp3: 
Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Nem kell Olaszországig menned a hamisítatlan itáliai ízekért!

Kóstold meg Te is az ételeiket, házhozszállítással vagy elvitellel!  

facebook.com/MisiKemencéjePizza

https://misikemenceje.hu/

A Csepel-sziget élményszigete, a termálvíz és a Kevei Gyógyvíz egész éves ölelésében:

Aqua Land Ráckeve - Élmény minden cseppjében!

 

Gyógyászat

Wellness

Szaunakultúra

Strand

Szállás

 

Az Aqua Land komplexuma, közel 5 hektáros területen, kültéren és beltéren egyaránt biztosítja a termálvíz és a gyógyvíz adta gyógyító és termális élményeket, Vendégei számára.

Egyes részlegeink állandó, más részlegeink időszakos üzemeltetésével biztosítjuk az évszaknak megfelelő komplex, gyógyító-, és wellness élményeket. Az utó-, és előszezonban fedett részeink üzemelnek - Fedett Fürdő, Vitál Központ, Masszázsvilág, III. számú kültéri gyógyvizes medence, I-es kültéri termálvizes élménymedence (péntek és szombat esténként vízi mozival)  - , főszezonban kiegészül a szabadtéri stranddal és a kapcsolódó egységekkel. Szálláshelyeink - Thermal Camping és Faházas Villapark - egész éves nyitva tartással és fürdőnk szolgáltatásaival várják a hozzánk látogatókat.

 

Facebook:

https://www.facebook.com/aqualand.rackeve

https://www.facebook.com/thermalcampingaqualand

www.aqua-land.hu

ÁLOMFÜRDŐSZOBA ÁLOMÁRON!

Csempék és padlólapok már 1500 Ft-tól,

Laminált padló már 2990 Ft-tól,

Zuhanytálca már 5000 Ft-tól.

Pontos részletek a www.kiarusitas.info

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink