Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: - Lakihegy FM107
Naptár ikon
2020. február 23. vasárnap Alfréd napja van.
Halmozzák a sikereket
Elválasztó
Hírek » Szigetszentmiklós » Halmozzák a sikereket
Elválasztó

Ismét díjra jelölték a szigetszentmiklósi csokoládémestert.

Zala Juditot, a Sweetic  Csokoládé Manufaktúra alapítóját az egyik internetes női magazin jelölte a leginspirálóbb vállalkozónak. A kategórián két másik vállalkozóval osztozik. Szavazni a femcafe.hu weboldalon keresztül lehet, és március 5-én egy ünnepélyes díjátadó gálán derül ki, hogy a szavazók kit találtak a legjobbnak. Zala Judit a Lakihegy Rádiónak elmondta, hogy meglepődéssel fogadta a magazin megkeresését. 

A szigetszentmiklósi manufaktúra édességeivel rendszeresen részt vesz világversenyeken is. Legutóbb a világ elsőrangú, legnagyobb elismeréssel járó londoni székhelyű gasztronómiai világversenyén, a Great Taste Awards 2019-en a piros gyümölcs, ibolya, pisztácia ízesítésű beriolett bonbon nyerte el a Great taste három aranycsillagát. Zala Judit azt is elárulta, hogy az idén is részt vesznek két nemzetközi versenyen. 
 

Mp3: 
Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Ercsiben épülő új gyárába jó műszaki érzékkel rendelkező ügyes kezű gépkezelőket keres, 3 műszakos munkarendbe. Kiváló bérezés, fix havi juttatások, a munkába járás megoldásának biztosítása.

Betanulás Budapesten, a munkavégzés helye a későbbiekben Ercsi.

Önéletrajzát a hr@parafix.hu e-mail-címre várjuk!

Telefon: +36-20-626-6654

E-mail: info@nanooksiiskola.hu

Csepel: 21. ker II. Rákóczi F út 232

Várunk Téged is a Levendula és Kert Cukrászdában, vadonatúj, családias környezettel Szigetszentmiklóson a Dr. Lengyel Lajos utca 29. szám alatt.

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink