Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Kesha / Pitbull - Timber
Naptár ikon
2020. október 19. hétfő Nándor napja van.
Logo
Műsor ikon
MOST ADÁSBAN: 15-19 óráig Délután... Denke Dániel
Gyermeknevelési tanácsokat adnak 
Elválasztó
Hírek » Szigetszentmiklós » Gyermeknevelési tanácsokat adnak 
Elválasztó

Figyelnek a gyerekekre és a szülőkre is. 

Sok gyermekkel előfordul, hogy a figyelme könnyen elkalandozik, vagy éppen elkezd egy tevékenységet, de rövidesen belekap egy másikba. Az is több alkalommal megesik, hogy egy gyerek elfelejt dolgokat, nem tud egy feladatra koncentrálni, vagy pár perc után megunja az adott tevékenységet, kivéve, ha valami igazán szórakoztatót csinál. Sok esetben nehezen ül meg egyhelyben, folyton izeg-mozog és beszél, mindent megfog és mindennel játszik, ami a keze ügyébe kerül. Extrém esetben egy-egy gyermek viselkedése antiszociális, deviáns, jellemző a dühroham, agresszió, hazudozás vagy lopás gyakori hangulatingadozás. Ezekről a problémákról is szó lesz majd a Gyémántcsiszoló előadássorozat október 14-én, 18 órakor kezdődő előadásán a Városi Könyvtár és Közösségi Házban. Az eredetileg még márciusra kiírt eseményen ingyen vehetnek részt az érdeklődők, csak regisztrálni kell. A szervezők a szülőket és a pedagógusokat is várják az alkalomra. Az előadást Lendvai Emese pedagógus tartja. 

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

100% pénzvisszafizetési garancia minden termékünkre! Szigetszentmiklóson, az Ifjúság útja 1. szám alatt.

Szigetszentmiklóson a Tököl út 26 szám alatt! A Vendéglőről további hasznos információt kaphaszt a facebook.com/Sunny-Ételbár oldalukon.

Minden nap friss zöldség és gyümölcs a Magyar termelők viszonteladójától? A VITAMIN SZIGETTŐL!!!!!!!! Szigetszentmiklóson, a Csepeli úton! Minden nap reggel 6-tól Este 10-ig!!!

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink