Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Heincz Gabi/Biga - All Right
Naptár ikon
2020. április 07. kedd Herman napja van.
Logo
Műsor ikon
MOST ADÁSBAN: 15-19 óráig Délután... Denke Dániel
Gyermeknapra elkészülhet
Elválasztó
Hírek » Szigetszentmiklós » Gyermeknapra elkészülhet
Elválasztó

Játszótér épül a Kéktó Szabadidőparkban.

A képviselő-testület szerdai ülésén tárgyalt a csúszdás kastély játszótér kialakításáról, és ehhez kapcsolódóan a szabadidőpark területén található 400 m-es futókör megvilágításáról. Nagy János, Szigetszentmiklós polgármestere az ülésen megjegyezte, hogy a lakosság részéről érthető igény, hogy több játszóteret szeretnének a településen, és az is, hogy ne kelljen a szomszédos városokba utazni azért, hogy minden korosztályt kielégítő játszóteret találjanak gyermekeiknek. A fejlesztésre 50 millió forintot irányoztak elő, és az idei gyermeknapon szeretnék átadni. A csúszdás kastélyt a petanque pálya helyén alakítják ki. A helyszínt többek között Tóth Imre képviselő, a Fidesz frakcióvezetője nem tartotta megfelelőnek. Mint azt elmondta: meglátásuk szerint a Bucka-tó mellett átadott új játszótérnél jobb helye lenne a kastély játszótérnek. A napirendi pont kapcsán elhangzottakkal kapcsolatban a Lakihegy Rádiónak elmondta, hogy a világítás fejlesztésének kérdésével, és azzal, hogy épüljön játszótér a városban, mindenki egyetért.

Nagy János polgármester a fejlesztés kapcsán kitért a futókör megvilágítására is. Elmondta, hogy a futóklub tagjai már több ízben jelezték, hogy biztonságosabb használatot tenne lehetővé, ha meg lenne világítva a rekortán pálya. Ennek is eleget szeretne tenni a városvezetés. Az ülésen a játszótér helyszínével kapcsolatban megfogalmazott aggályokra reagálva kifejtette, hogy megvizsgálták a lehetséges helyszíneket, és a legjobbnak a Kéktó területét találták.

Mp3: 
Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Telefon: +36-20-626-6654

E-mail: info@nanooksiiskola.hu

Csepel: 21. ker II. Rákóczi F út 232

Várunk Téged is a Levendula és Kert Cukrászdában, vadonatúj, családias környezettel Szigetszentmiklóson a Dr. Lengyel Lajos utca 29. szám alatt.

Ercsiben épülő új gyárába jó műszaki érzékkel rendelkező ügyes kezű gépkezelőket keres, 3 műszakos munkarendbe. Kiváló bérezés, fix havi juttatások, a munkába járás megoldásának biztosítása.

Betanulás Budapesten, a munkavégzés helye a későbbiekben Ercsi.

Önéletrajzát a hr@parafix.hu e-mail-címre várjuk!

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink