Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. április 25. csütörtök Márk napja van.
Gyászoló nagy család
Elválasztó
Hírek » Százhalombatta » Gyászoló nagy család
Elválasztó

Elhunyt a Gólyahír Egyesület elnöke.

Életének 67. évében elhunyt Mórucz Lajosné, a százhalombattai székhelyű Gólyahír Egyesület alapító elnöke. A 2000-ben létrejött civil szervezet több mint 900 újszülött nyílt örökbefogadásában működött közre és több ezer anyának segített nem tervezett gyermeke felnevelésében. A civil szervezet pályázati forrásokból és adományokból - elsősorban szja 1 százalékból - fedezi kiadásait. Szakminisztériumi szinten is partnerként kezelik az egyesületet, amely részt vett a nyílt örökbefogadást szabályozó törvény kidolgozásában. Több száz fős önsegítő közösséget hoztak létre az örökbefogadó szülőkből, akik számára évente rendeznek országos családi találkozókat. Mórucz Lajosnét Szociális Munkáért Díjjal tüntette ki a százhalombattai önkormányzat 2010-ben, majd Pro Caritate miniszteri kitüntetést vehetett át a szociális területen végzett munkájáért 2014-ben.

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Hagyományos kovászos technológiával készül minden pékárunk.

Jelszavunk: Ahény kenyér, annyi asztal.

Friss, pékáru, retro kínálat - vigyázunk az egészségre, törődünk a vásárlókkal.

Megtalál minket: szigetszentmiklósi, ráckevei, kiskunlacházi és érdi üzleteinkben, valamint a szigethalmi piacon és Pesterzsébeten a Tátra téri piacon. 
Megnyitottuk új üzleteinket a szigetszentmiklósi-, és az érdi piac területén!

ÁLOMFÜRDŐSZOBA ÁLOMÁRON!

Csempék és padlólapok már 1500 Ft-tól,

Laminált padló már 2990 Ft-tól,

Zuhanytálca már 5000 Ft-tól.

Pontos részletek a www.kiarusitas.info

Társaságunkat az Xtaxit azért hoztuk létre, hogy a Szigetszentmiklóson és a környező településeken élőknek, illetve a térségben üzemelő vállalkozásoknak nyújtsunk segítséget egy megbízható, korrekt és színvonalas taxi szolgáltatással. Az Xtaxi csapatával kényelmesen, biztonságosan és pontosan érheti el Ön is az úticélját.

Vegye igénybe szolgáltatásunkat és tapasztalja meg Ön is, hogy nálunk az utasok igényei és elégedettsége a legfontosabb!

https://www.xtaxi.hu/

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink