Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. április 19. péntek Emma napja van.
Gyász
Elválasztó
Hírek » Sport » Gyász
Elválasztó

A Lakihegy rádió sporthírei.

88 esztendős korában elhunyt Tóth II. József, az Aranycsapat utolsó élő tagja. Az egykori labdarúgó egész pályafutását a Csepelben töltötte, amellyel bajnoki címet szerzett. A magyar válogatottban tizenkét alkalommal lépett pályára, ezeken ötször talált a kapuba. Tagja volt az 1954-es vb-n ezüstérmes válogatottnak. A tornán az NSZK elleni 8:3-as és a brazilok elleni 4:2-es győzelem alkalmával is a pályán volt, a németek ellen gólt is szerzett. A Magyar Labdarúgó Szövetség saját halottjának tekinti az egykori játékost.
Nagy László visszavonul a válogatottságtól - döntését a csapatkapitány a Magyar Kézilabda Szövetség mai sajtótájékoztatóján jelentette be. A 36 éves jobbátlövő elmondta, nem hivatkozik sérülésekre vagy családi elfoglaltságra, egyszerűen azért döntött így, mert a posztján a szegedi Balogh Zsolt és a veszprémi Ancsin Gábor "továbbviheti a stafétabotot".  Kocsis Máté, az MKSZ elnöke azt mondta, elfogadják a Telekom Veszprém játékosának döntését, és biztosította róla, hogy a közeljövőben bekapcsolódhat a sportág irányításba. A jobbátlövő 1999-ben a Pick Szeged játékosaként mutatkozott be a felnőtt válogatottban, majd Barcelonába igazolt, amellyel kétszer Bajnokok Ligáját nyert. Három évig (2009 és 2012 között) nem lépett pályára nemzeti színekben, de 2012-ben Veszprémbe szerződött, és a londoni olimpia óta ismét ő volt a csapatkapitány. Pályafutása során 199 válogatott mérkőzésen 728 gólt szerzett. Az athéni (2004) és a londoni (2012) olimpián negyedik helyezett csapatnak is kulcsembere volt.
kép: magyarnarancs.hu

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Társaságunkat az Xtaxit azért hoztuk létre, hogy a Szigetszentmiklóson és a környező településeken élőknek, illetve a térségben üzemelő vállalkozásoknak nyújtsunk segítséget egy megbízható, korrekt és színvonalas taxi szolgáltatással. Az Xtaxi csapatával kényelmesen, biztonságosan és pontosan érheti el Ön is az úticélját.

Vegye igénybe szolgáltatásunkat és tapasztalja meg Ön is, hogy nálunk az utasok igényei és elégedettsége a legfontosabb!

https://www.xtaxi.hu/

Professzionális fogászati ellátás már 25 éve!

Implantátum, fogpótlás, esztétikai fogászati ellátások, fogszabályozás.

Megtalál minket Szigethalmon, a Mű út és a Homok utca sarkán, a Sarokvilla épületében.

www.sarokvilla.hu

Mintavételi lehetőségek Szigethalmon, és már Dunaharasztin is!

Szakképzett, és tapasztalt kollégák.

Többszáz elégedett páciens!

Várandóssági-, hormonális-, diabetológiai-, endokrinológiai-, vagy tumormarker vizsgálatok!

Ne várakozzon hónapokig, gyorsítsa fel kivizsgálását kész lelettel!

https://toldimed.hu/

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink