Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. április 19. péntek Emma napja van.
Guzmics a legjobb
Elválasztó
Hírek » Sport » Guzmics a legjobb
Elválasztó

A Lakihegy Rádió sporthírei röviden.

Nem ment át az első orvosi vizsgálaton Danielle Page, akit a visszatérő Krnjics Szara pótol a bajnoki címvédő Uniqa Sopron női kosárlabdacsapatánál. A klub tájékoztatása szerint a szerb válogatottat erősítő amerikai születésű Page-ről az a döntés született, hogy a szerződését nem bontják fel, de szüneteltetik. A játékengedélye a soproniaknál marad, így nyitva hagyják a lehetőségét, hogy a szerződést életbe léptessék, ha a felépülése lehetővé teszi, hogy a szezon során játékra jelentkezzen. A Page-hez hasonlóan Rióban olimpiai bronzérmes Krnjics csütörtökön érkezik Sopronba, ahol a hatodik szezonját kezdi.Guzmics Richárd továbbra is nagyszerű formában szerepel, ezt pedig csapata, a lengyel élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Wisla Kraków szurkolói is elismerik. A gárda a Piast Gliwice elleni sikerhez (1–0) hasonlóan Nikolics Nemanja csapata, a Legia Warszawa ellen sem kapott gólt (0–0), ebben pedig nagy szerepet játszott a magyar válogatott védő. Az előző fordulóban a kör álomcsapatába bekerülő Guzmicsot nagy fölénnyel szavazták meg a Wisla legjobbjának, 7.32-es átlagot kapott, rajta kívül pedig senki nem érte el a hetes határt.A római városi tanács csütörtökön szavaz arról, hogy Virginia Raggi főpolgármester múlt szerdán bejelentett döntése mellé áll-e. Raggi a múlt héten világossá tette: nem támogatja a 2024-es nyári olimpiai pályázatot. A csütörtöki voksolás várhatóan Raggi álláspontjával lesz összhangban, hiszen az őt támogató 5 Csillag Mozgalom (M5S) többségben van a testületben.„Felelőtlenség lenne a részünkről, ha támogatnánk ezt a pályázatot” – jelentette be szerdán a városvezető nem sokkal azután, hogy nem fogadta Giovanni Malagót, az Olasz Olimpiai Bizottság (CONI) elnökét. Raggi akkor hozzátette, a rendezés elviselhetetlen terheket jelentene és csak adósságot eredményezne.
Kép forrása: www.nemzetisport.hu

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

A tradíciókkal rendelkező Nádasdy Filmszínház a nehézségek ellenére a mai napig is működik a család üzemeltetésében. Több éve már, hogy a mozi magyar és ART filmek játszására szakosodva kulturális lehetőséget biztosít a térség nagyközönsége számára. Elhivatottságának és szemléletének jegyében ezt a munkát tovább folytatják a művészet és az egyetemes kultúra terjesztésével, hogy szellemi értékeink mindenki számára elérhetővé váljanak.

Aktuális moziműsor:

http://nadasdyfilmszinhaz.hu/art/index.php/musor

Professzionális fogászati ellátás már 25 éve!

Implantátum, fogpótlás, esztétikai fogászati ellátások, fogszabályozás.

Megtalál minket Szigethalmon, a Mű út és a Homok utca sarkán, a Sarokvilla épületében.

www.sarokvilla.hu

Delikát Húsáruház és Pecsenyéző Szigetszentmiklós Gyártelepen (a Lordok háza oldalában) található. Tulajdonosa nagy odafigyeléssel és munkával egy már meglévő üzletet próbált európai színvonalúvá és moderné varázsolni mindezt úgy, hogy csak és kizárólag prémium minőségű termékekkel , friss magyar termelői húsokkal tudjon szolgálni vásárlóinak.A hozzánk érkezőket egy patinásan felújított épület, valamint egy ízlésesen berendezett üzlettér fogad, előzékeny és udvarias kiszolgálással.

Húsáruk tekintetében is teljes a palettánk, kizárólag friss Magyar termelői húsokat forgalmazunk. Sertés, marha, birka és egyes baromfi húsokon kívül széles választékú friss hentesáruval várjuk vevőinket. Boltunkban hagyományos érlelésű és füstölésű kézműves termékek mellett delikát termékek, tej termékek és pecsenye ételek is találhatók. Pecsenyézőnkben minden nap friss sültekkel, hurkával, kolbásszal, salátákkal, desszertekkel, üdítőkkel, kávéval, hideg és meleg szendvicsekkel és reggelivel várjuk minden kedves vásárlónkat!

Lépést tartunk a technika fejlődésével is, ezért aktuális igényét, rendelését leadhatja nálunk telefonon!

https://delikathusaruhaz.hu/

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink